Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin’e Emre Kınay’dan büyük teklif!

Kerem Bürsin’e Emre Kınay’dan büyük teklif!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Duru Tiyatro’nun sahibi ünlü oyuncu Emre Kınay ile Kerem Bürsin bir araya geldi. Kınay’ın doğum günü kutlamasına katılan isimlerden birisi de Kerem Bürsin oldu.

Kınay, “Kerem’e 5 yıldır söylüyorum tiyatro yap diye” şeklinde konuştu. Bürsin, kökeninin tiyatro olduğunun altını çizdi ve “14 yaşımdan beri tiyatro yapıyorum” dedi. Amerika’da tiyatro yaptığını anlatan Kerem Bürsin, müzikallerde ve oyunlarda yer aldığını anlattı.

Oyuncu, “Bence burada zor oluyor, eğer bir dizi yapıyorsan. Elbette çok isterim ama o da bir mesai” açıklamasını yaptı. Tiyatro ve diziyi aynı dönemde yapmanın zorluğuna değinen Bürsin, Aynen Aynen’deki rol arkadaşı Nilperi Şahinkaya’yı örnek göstererek bunun zorluğuna da değindi.

Aynen Aynen dizisinde çok eğlendiklerini ve Şahinkaya ile oynamanın da keyif olduğunu ifade eden oyuncu, “Onunla oynamak büyük bir keyif.Burada özgür olduğumuz bir şekilde istediğimizi yapabiliyoruz” açıklamasıyla dikkat çekti. Aynen Aynen dizisinde küfür, argo ve cinsellik konusunda televizyonda yayınlanmayacak diyalogları bulabilirsiniz. Aynen Aynen, BluTV’de yayınlanıyor.

Videodan detayları izleyebilirsiniz: