Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin’in anneannesini gören hayranları şaşırdı!..

Kerem Bürsin’in anneannesini gören hayranları şaşırdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinde oynadıktan sonra kendisine büyük bir hayran kitlesi edindi.

Hande Erçel ile birlikte başrolde yer aldığı Sen Çal Kapımı’nın final yapmasının ardından ekranlara ara veren oyuncu sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor.

Oyuncu, anneannesi ile birlikte verdiği pozu instagramda yayınladı. Fotoğrafa, “Seni seviyorum Anneanne” notunu düşen oyuncunun paylaşımı hayranlarını mest etti.

Kerem Bürsin'in anneannesini gören hayranları şaşırdı!.. 8

Ünlü oyuncu sosyal medyada, kız kardeşi Melis Bürsin’le küçüklük fotoğraflarına da yer verdi. Kardeşine, “Bulduğum fotoğraflara inanamayacaksın” sözleriyle seslenen oyuncu, henüz 4 yaşındayken süper kahraman kostümüyle çekilmiş fotoğraf karesine, “Süper kahraman kostümünün ne olduğunu bile bilmiyorum ama görünüşe bakılırsa süper kahramanı oldukça ciddiye aldım” notunu düştü.

Kerem Bürsin'in anneannesini gören hayranları şaşırdı!.. 9

Kerem Bürsin çok yakında Lemi isimli film ile hayranlarının karşısına çıkacak. Aynı zamanda Bürsin’in ortağı olduğu Braveborn Films imzalı olan Lemi’nin ilk görselini geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaşan oyuncu proje ile ilgili merakı artırdı.

Projesini ‘An Unusual Story’ (Sıradışı bir hikaye) notuyla tanıtan Kerem Bürsin’in yeni filminin detayları hayranları tarafından merakla bekleniyor.