Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı dizisinde adı başrolde yok ama başrollerden rol çalan bir ünlü var!

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde adı başrolde yok ama başrollerden rol çalan bir ünlü var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı dizisinin başrollerinde Berk Oktay ile Seray Kaya ikilisini görüyoruz. Birbirleri ile hem uyum hem de enerji olarak çok iyi görünen ikili, dizinin de iyi reytinglerle yoluna devam etmesinin mutluluğunu yaşıyor.

atv’nin yeni sezonda en güçlü dram hikayelerinden birisi olan Bir Küçük Gün Işığı, pazartesi akşamları milyonlarca izleyiciyi ekrana topluyor ve gözyaşları da hiç eksik olmuyor… Berk Oktay ve Seray Kaya ikilisi kadar dizinin yan karakterlerinin de hikayeye katkısı büyük.

İşte bu noktada ismi başroller arasında yazılmasa da en az başroller kadar etkili bir başka kadın oyuncu daha var. Tuğçe Açıkgöz’den bahsediyoruz… Dizide Dila karakteriyle harika bir performans ortaya koyan oyuncu, karakteri özümsemesi ve Dila’nın hislerini izleyiciye hissettirmesiyle öne çıkıyor…

Geçen sezon Oğlum isimli dizide Sedef karakteriyle yine bir yan rolde bulunan Tuğçe Açıkgöz, yeni dizisinde de yine başrol değil. Ancak başrol kadar etkili bir çıkış sergileyen oyuncu, dizinin kilit taşlarından birisi konumuna geldi.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde adı başrolde yok ama başrollerden rol çalan bir ünlü var! 8

İyi oyunculuk performansıyla sosyal medyada da övgüler alan Tuğçe Açıkgöz, çok sürprizli bir karakteri canlandırmanın zorluklarına rağmen, fırsatlarını da yaşıyor. İnişli çıkışlı bir kişilik sergilemesi ile dizide ne yapacağı belli olmayan Dila, heyecanın da hep yükselmesini sağlayan birisi oldu.

Tuğçe Açıkgöz, “Dila’yı çok seviyorum. Bir kere çocuk gibi düşünüyor bence. Hep ilk hissi ile hareket ediyor. Tabii bu bazen onun için iyi oluyor, bazen de kötü oluyor. Dolayısıyla Tuğçe olarak onu çok sevdiğim anlar da, çok kızdığım anlar da, çok üzüldüğüm anlar da oluyor” şeklinde konuştu.

Rolün gereği olan Dila karakterinin duygu geçişlerinde çok başarılı bir performansa imzasını atan Tuğçe Açıkgöz için tam bir oyunculuk sınavı verdiğini söyleyebiliriz. İzleyicilere bu kadar farklı duyguyu hem de aynı bölüm içinde yansıtmak ve milyonların duygularına hitap edebilmek kolay değil.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde adı başrolde yok ama başrollerden rol çalan bir ünlü var! 9

Duygu geçişlerinin çok fazla olmasının altında ustalıkla kalkan Tuğçe Açıkgöz, Bir Küçük Gün Işığı dizisinin başrolünde adı yazmasa da başrollerden rol çalan birisi olmayı hak etti.