Ana sayfa Dizi Haberleri Senden Daha Güzel’e sürpriz bir konuk oyuncu!

Senden Daha Güzel’e sürpriz bir konuk oyuncu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yaz dizisi Senden Daha Güzel, reytinglerde büyük bir çıkış yapamasa da izleyiciler tarafından çok sevildi. Dördüncü bölümüyle ekrana gelen dizinin yeni bölümüne sürpriz bir isim konuk olacak.

Salı akşamları Fox TV ekranında izleyiciyle buluşan Senden Daha Güzel dizisinin başrollerini Cemre Baysel ve Burak Çelik paylaşıyor. Dizinin dördüncü bölümü ekrana geldi bile. Reytinglerde beklenen çıkışımı yapamasa da Senden Daha Güzel izleyici tarafından sevilerek seyrediliyor.

Senden Daha Güzel dizisi önümüzdeki hafta izleyiciye bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Dizinin beşinci bölümüne sürpriz bir isim konuk olacak. Bu isim eski ünlü futbolcu Sinan Engin. Seda Sayan’ın eski kocası da olan Sinan Engin, diziye renk katacak.

Senden Daha Güzel’e sürpriz bir konuk oyuncu! 7

Beşiktaş’ın eski futbolcusu ve antrenörü olan Sinan Engin halen Beyaz TV’de futbol yorumları yapıyor. Senden Daha Güzel Sinan Engin’in ilk oyunculuk deneyimi olmayacak. Başarılı futbolcu daha önce Gönül İşleri, Can Tertip, Çukur gibi dizilerde rol almıştı.

Geçen yaz Baht Oyunu dizisiyle büyük başarı yakalayan Cemre Baysel kış boyunca setlere ara vermişti. Baysel bu yaz yine bir romantik komediyle ekrana döndü. Bu kez yakışıklı oyuncu Burak Çelik ile kamera karşısına geçiyor oyuncu. Baht Oyunu’ndan sonra yeni partneri ile uyumu merak konusuydu. İki oyuncu, bu uyumu yakalamış ve daha ilk iki bölümle hayranlarını mutlu etmiş görünüyor! Birbirlerine yakıştırılan oyuncuların performansları da beğeni topluyor.

Dizide Gaziantep’ten gelen bir cilt uzmanı doktorla İstanbullu çok yakışıklı ve ukala bir estetik cerrahın aşkı anlatılıyor. Kadroda ayrıca Ebru Cündübeyoğlu, Berat Yenilmez, Sevinç Erbulak, Cihan Ercan, Gözde Kaya, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Merve Şen, Aziz Caner, Bahar Süer, Sena Çakır, Yunus Eski, Ozan Kaya Oktu, Beril Kolcu ve Cem Kurtoğlu gibi birbirinden başarılı isimler de yer alıyor.