Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin’in deprem için destek mesajı birçok mesajdan daha etkili!

Kerem Bürsin’in deprem için destek mesajı birçok mesajdan daha etkili!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi oyuncularının yurt dışında büyük bir hayran kitlesi bulunuyor ve Kerem Bürsin de son yıllarda en popüler isimlerden birisi olarak biliniyor. Ünlü oyuncu, sorumluluk ve sosyal bilinç noktasında her zaman farkını sergileyen isimlerden birisi olarak da hayranlarından takdir topluyor.

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat pazartesi günü üst üste yaşanan 2 büyük deprem felaketinin ardından birçok ünlü isim gibi Kerem Bürsin’in de sosyal medya üzerinden hayranlarına ulaşması etkili bir yöntem oldu. Türkiye’de depremde zarar görenler için yapılan yardım faaliyetleri arasında Kerem Bürsin’in ingilizce olarak hayranlarına seslenmesi önemli bir destek çabası olarak karşılık buldu.

Kerem Bürsin’in özellikle yurt dışındaki birçok hayranı bu video paylaşımı sonrasında destek olmak adına çeşitli faaliyetler yaptıklarını belirten yorumlarla karşılık verdi.

Dünyanın dört bir yanına yayılan Kerem Bürsin hayranlığının, Türkiye’nin yaşadığı bu büyük deprem felaketinde sosyal medya üzerinden yardım çığlığı olarak önemli bir gelişmeydi.

Twitter üzerinde 24 saat içinde 550 binden fazla görüntülenme elde edilen video paylaşımı farklı kanallarla da yayılarak çok geniş bir kitle tarafından izlendi. Instagram hesabından da aynı paylaşımı yapan oyuncu 800 binden fazla görüntülenme ile sesini çok geniş bir hayran grubuna ulaştırmayı başardı. Akıcı İngilizce’si ile Türkiye’nin dayanışma ihtiyacını dünyanın dört bir yanına yayan oyuncuya hayranlarının olumlu dönüş yapması da Türk dizi sektörünün son yıllardaki büyük başarısının farklı bir yansıması olarak öne çıkıyor.

Kerem Bürsin, depremin ilk gününde de sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak, şu mesajı vermişti:

“Acımız çok büyük! Bir olalım! Yaşadığımız bu felaketler, bu acılar bunu göstermiyor mu…? Dualarımız bir, acımız bir, sevgimiz bir. Geçmiş olsun Türkiye’m.”