Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinin sevilen ikilisi, Güzel Günler dizisinde yeniden buluştu!

Sadakatsiz dizisinin sevilen ikilisi, Güzel Günler dizisinde yeniden buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında 2 sezon süren Sadakatsiz dizisi çok başarılı bir proje oldu ve sadece Türkiye’de değil, dünyanın birçok ülkesinde de başarılı sonuçlar aldı.

Cansu Dere, Melis Sezen ile Caner Cindoruk’un başrollerinde yer aldığı dizinin bu kadar başarılı olması, hikaye içindeki tüm karakterlerin de öne çıkmasını sağladı. Bu karakterler arasında yıllardır setlerde yer alan ve çocuk oyuncu olarak birçok projede izlediğimiz iki isim de vardı. Selen ve Demir karakterlerini canlandıran Dora Dalgıç ile Doğan Can Sarıkaya’dan bahsediyoruz.

Sadakatsiz dizisinde dikkat çeken bu iki genç oyuncu, şimdi de Show TV ekranında pazar akşamları yayınlanan Güzel Günler isimli dizi için bir araya geldi.

2014 yılında setlere adım atan Dora Dalgıç 2007 doğumlu ve 7 yaşından bu yana çeşitli projelerle setlerde yer alıyor. Doğan Can Sarıkaya da 2004 doğumlu ve o da 7 yaşından bu yana oyunculuk yapıyor. Şimdilerde ergenlik dönemlerini yaşayan bu iki isim, çocuk oyuncu olarak çeşitli projelerde izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

Sadakatsiz dizisinin sevilen ikilisi, Güzel Günler dizisinde yeniden buluştu! 1

Doğan Can Sarıkaya’yı birçok izleyici Çukur dizisindeki Acar karakterinden hatırlayabilir. Dora Dalgıç’ı ise Kara Ekmek dizisinden izleyiciler hatırlayacaktır.

İki genç oyuncunun yolları ilk olarak Sadakatsiz dizisinde kesişti. Şimdi ise Güzel Günler dizisinde Ayşim ile Derin karakterlerini canlandırıyorlar.

Derin olarak izlediğimiz Sarıkaya, Ayşim olarak ekrana gelen Dalgıç, televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu’nun da dikkatinden kaçmadı.

İkilinin dizilerde beraber yürüdüğünden bahseden Sina Koloğlu, ikilinin ekran önünde büyüdüğünü ve duygusal rollerde güzel bir işbirliği içinde olduklarını belirten şu paylaşımı yaptı:

“DİZİLERDE BERABER BÜYÜDÜLER

Hızlı dizi tüketimi içinde ‘rağbet gören oyuncular’ın kesişmesi bizde sık rastlanır. Doğan Can Sarıkaya ve Dora Dalgıç onlardan biri. ‘Sadakatsiz’de Demir ve Selen karakterlerinden izledik. Doğan 16, Dora 13 yaşındaydı. Büyüdüler ve duygusal bir arkadaşlık rolünde ‘Güzel Günler’de Derin (Doğan Can Sarıkaya) ve Ayşim (Dora Dalgıç) olarak karşımıza çıktılar. Doğan 19 yaşında, Dora 16 yaşında. Bundan sonra bakalım bu ‘genç çift’ başka hangi dizide bir arada olacaklar? Artık mutlu sona doğru giderler mi zaman gösterir!”

Sadakatsiz dizisinin sevilen ikilisi, Güzel Günler dizisinde yeniden buluştu! 2