Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Feyyaz Yiğit, tek bir cümlesi ise sosyal medyanın gündemine yerleşti!

Oyuncu Feyyaz Yiğit, tek bir cümlesi ise sosyal medyanın gündemine yerleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Feyyaz Yiğit, son dönemde dikkatleri çeken, komedi projeleri ile geniş bir hayran kitlesine seslenen bir isim.

Sabit Kanca isimli karakter ile 2013 yılında büyük popülerlik elde eden Feyyaz Yiğit, ardından da çeşitli projelerle kendisine farklı bir komedi dili geliştirdi ve geniş bir izleyici kitlesini de beraberinde sürükledi.

Feyyaz Yiğit, üst üste sinema filmleri ile kariyerinde ilerlerken, son dönemde de Gibi isimli dijital diziyle gündemde yer aldı. 2021 ve 2022 yıllarında birçok hayranının esprileri ile çok beğendiği Gibi projesi, Feyyaz Yiğit’in daha çok gündem olmasını sağladı.

6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş’ta üst üste yaşanan 2 deprem felaketinin ardından birçok ünlü isim gibi Feyyaz Yiğit de yardım çığlıkları ile hayata tutunmaya çalışan insanların feryatları karşısında, müdahalede geç kalınmasına isyan etti.

Enkaz altında kalan ve kurtarılmayı bekleyen insanları kurtarmak adına sergilenen büyük çabanın yetersiz kalması ve birçok enkaza zamanında ulaşılamaması sonrasında sosyal medyada yaşanan tepkilere Feyyaz Yiğit şu sözlerle tercüman oldu.

“Duygularımı hapse girmeyecek şekilde ifade edemiyorum.”

Oyuncu Feyyaz Yiğit, tek bir cümlesi ise sosyal medyanın gündemine yerleşti! 5

Aslında bu söz Türkiye’nin son yıllarda yaşadığı ifade özgürlüğü sorunları ve insanların yaşadığı acı ile çaresizliği çok net anlatan bir söz.

Feyyaz Yiğit’in bu paylaşımı kısa süre içinde milyonlarca kişi tarafından paylaşıldı. 7.7 milyon görüntülenmenin de üzerine çıkan bu çaresizlik ifadesi sözler, sosyal medyada büyük etkileşim yarattı.

Twitter’da Feyyaz Yiğit’in 158 bin civarında takipçisi olduğu görülürken, bu paylaşımın 7.7 milyon insana ulaşmış olması ise birçok kişinin duygularına tercüman olduğunu çok net bir şekilde anlatıyordu.