Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin’in işi çok zor, iki dizi seti arasında mekik dokuyor!

Kerem Bürsin’in işi çok zor, iki dizi seti arasında mekik dokuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, 2020 yılına iki diziyi birden sıkıştırmıştı. Oyuncu, ilk olarak Uraz Kaygılaroğlu’nun ayrılmasının ardından pandemi öncesinde Blu TV’de yayınlanan Aynen Aynen dizisinde Nilperi Şahinkaya ile partner olmuştu.

Aynen Aynen dizisinin 3. ve 4. sezonuyla izleyicilere farklı bir portre sunan oyuncu, yaz aylarında ise Fox TV ekranları için hazırlanan Sen Çal Kapımı dizisine katıldı. Hande Erçel ile uyumuyla dikkat çeken Kerem Bürsin, yüksek enerjisiyle de Temmuz ayından bu yana gündemden düşmüyor.

Sen Çal Kapımı dizisi Cumartesi akşamları yoluna devam ederken, dizinin çekimleri de yoğun bir tempoda devam ediyor. Sette habercilere konuşan Kerem Bürsin, “Güzel gidiyor, eğleniyoruz, güzel çekiyoruz” diye konuştu. Bu dönemde iki dizide birden yer almak durumunda kalan oyuncu, kendisine iyi baktığını belirtti.

Kerem Bürsin'in işi çok zor, iki dizi seti arasında mekik dokuyor! 7

Kerem Bürsin, “Aynen Aynen de çok güzel gidiyor. Yetişiyoruz yani. Burada çalışmadığım günlerde oraya gidiyorum” diyerek iki diz arasında mekik dokuduğunu ve ekiplerin de karşılıklı olarak anlaştıklarını ifade etti.

Bu tempo nedeniyle yorulduğu zamanlar da olduğunu belirten oyuncu, “Yorgun düştüğüm oluyor. Kendimize iyi bakmaya çalışıyoruz, hele böyle bir dönemde” dedi.

Yılbaşı için setin repo olacağını hatırlatan Kerem Bürsin, kendisinin de evde yalnız başına bir yılbaşı geçireceğinin altını çizdi. Oyuncu, “Mecbur repo olacağız, köpeğimle evdeyim. Genelde yılbaşında evdeyim çünkü, benim için çok bir şey değişmiyor” ifadelerini kullandı.