Ana sayfa Dizi Haberleri Bu nasıl büyük başarı, Sen Çal Kapımı dizisi için çıldırdılar!

Bu nasıl büyük başarı, Sen Çal Kapımı dizisi için çıldırdılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin Cumartesi akşamları ekrana gelen dizisi Sen Çal Kapımı’na yurt dışında büyük bir ilgi var. Dizi ile ilgili tüm gelişmeleri sosyal medya üzerinden takip eden, hatta Türkçe öğrenerek internet üzerinden Fox TV’yi izleyerek bölümleri kaçırmayan farklı ülkelerden birçok dizi hayranı bulunuyor.

Sen Çal Kapımı dizisi başladığı günden bu yana da sosyal medyanın adeta kralı konumunda. Dizi öyle güçlü etkileşimler elde ediyor ki, her yüz binlerce mesaj sosyal paylaşım platformlarında yayınlanıyor. Kerem Bürsin ve Hande Erçel ikilisinin yaptığı her hareket, her söz veya paylaşım da yurt dışında büyük olay oluyor…

Böyle güçlü bir etkileşim elde etme başarısı gösteren Sen Çal Kapımı, yabancı kanalların da büyük dikkatini çekti. Dizinin yurt dışı satışlarına büyük bir ilgi olduğu ortaya çıktı.

Kısa sürede bu ilginin sonucu olarak 40 ülkeye satış yapıldığı iddiası bulunuyor. Haberciler de bu durumu Serkan Bolat karakterine hayat veren Kerem Bürsin’e sordu.

Oyuncu, “Bunları duymak hem motive ediyor hem de mutlu ediyor. Ekipçe hepimizi mutlu ediyor. Sonuçta emeğin karşılığını görmek güzel bir şey. Hande ile de güzel bir enerji yakaladık ama genel olarak ekip güzel bir enerji yakaladığı için zaten bu başarıya ulaştık” diye konuştu.

Ünlü oyuncunun sürekli olarak Hande Erçel ile yüksek uyumu ve enerjisinin öne çıkartılmasına karşın, sözlerinde ekibi öne çıkartan tavrı da dikkat çekiciydi. Gerçekten de Sen Çal Kapımı dizisinin ekip olarak birbirleri ile çok uyumlu olmaları, eğlenceli bir set ortamı bulunması ve aile gibi hareket etmeleri de sosyal medyaya yansıyan görüntülerden anlaşılıyor.

Kerem Bürsin, özellikle bu detayı açıklayarak bir anlamda ekip arkadaşlarının da geri planda kalmamasına çaba harcadı.

Kerem Bürsin’in açıklamalarının tamamını videoda bulabilirsiniz.