Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin’in popülerliği İspanya’da farklı bir boyuta doğru ilerliyor!

Kerem Bürsin’in popülerliği İspanya’da farklı bir boyuta doğru ilerliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, yer aldığı projeler ile sadece Türkiye’de değil, dünyanın birçok ülkesinde gündem olmayı başaran oyuncuların başında geliyor.

Ya Çok Seversen isimli Kanal D’nin eğlenceli dizisi ile ekranlara geri dönen oyuncu, Hafsanur Sancaktutan ile çok başarılı bir partnerlik süreci yürütüyor. Dizinin eğlenceli hikayesi izleyenleri memnun ederken, 20’den fazla ülkede gösterilmekte olması da önemli bir başarı olarak kayıtlara geçti.

Tabii ki Kerem Bürsin hayranlığı daha çok sosyal medya üzerinde etkili bir şekilde kendisini gösteriyor. Türkiye’deki hayranlarından belki çok daha çılgınlık boyutunda yabancı hayranlarından etkileyici geri dönüşler alan ünlü oyuncu, dünyanın birçok ülkesinde gündem olmayı da başarıyor.

Vanity Fair isimli İspanya’da yayınlanan derginin Eylül ayı sayısına konuk olan oyuncu, hayranlarının merak ettiği konuları da derginin sayfaları aracılığı ile yanıtlamış oldu.

Kerem Bürsin'in popülerliği İspanya'da farklı bir boyuta doğru ilerliyor! 7

Kerem Bürsin’in yaptıkları ile sadece Türkiye’de değil, İspanya gibi farklı bir kültürdeki ülkede de bu kadar güçlü bir şekilde yer bulması dikkat çekici bir gelişme.

Türk dizilerinin dünyaya olan büyük etkisinin bir parçası olan Kerem Bürsin, Ya Çok Seversen dizi projesi ile reytinglerde tam da aradığını bulamasa da, sosyal medya üzerinde geniş etkileşimler elde ederek ve dünyanın birçok ülkesinde bilinirliğini güçlendirerek ilerliyor.

Kerem Bürsin’in yabancı hayranları da onun her projesini, sette yaşananları, yaptığı açıklamaları büyük bir dikkat ve heyecanla takip ediyor.