Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir ile Engin Akyürek ikilisini özleyen Adım Farah hayranları sürprizlerle karşılaşacak!

Demet Özdemir ile Engin Akyürek ikilisini özleyen Adım Farah hayranları sürprizlerle karşılaşacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Adım Farah dizisinin ilk sezonu başarılı geçti. Dizinin özellikle yurt dışında geniş kitleleri hareketlendirmesi, sosyal medyada etkili çıkış yapması ve reytinglerinin de fena olmaması önemli artılar olarak dikkat çekti.

Adım Farah dizisi 1 Mart 2023 tarihinde ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı ve şimdiye kadar da toplam 14 bölüm yayınlandı. İlk sezonda reytingler noktasında planlanan yüksek oranlar gerçekleşmemiş olsa bile, dizinin büyük bir heyecan dalgası yaşattığını da söylemek gerekiyor.

Adım Farah dizi projesinin ikinci sezonu için hazırlıklar son aşamaya geldi. Yeni senaryo hazır ve çekimler için ön çalışmalar da sürüyor. Dizinin yönetmeni Recai Karagöz de hazırlık halinde olduklarını gösteren bir paylaşım ile izleyicilerin heyecanını artırdı.

“Adım Farah loading” mesajı ile yeni sezonun çok yakında izleyici ile buluşacağını anlatan Recai Karagöz, senaryoyu da gösterdi.

Demet Özdemir ile Engin Akyürek ikilisini özleyen Adım Farah hayranları sürprizlerle karşılaşacak! 7

Adım Farah’ın ikinci sezon senaryosunun sürprizlerle dolu olması bekleniyor. Basına çok fazla detay düşmemesi de ekibin ne kadar titiz ve dikkatli bir çalışma yaptığını ve izleyicilere büyük sürpriz olacağını gösteriyor.

Engin Akyürek ile Demet Özdemir ikilisi ilk sezonda çok başarılı performanslar ortaya koydu. İkinci sezonda hikayenin daha da güçlenmesi bekleniyor ve bu durum başrol çiftinin de daha çok gündeme gelmesi anlamına gelecektir.

Adım Farah dizisi için hazırlıklar bitiyor, çekimler başlıyor ve ikinci sezon muhtemelen önemli değişimler ile büyük sürprizlerle bekleniyor.