Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin’in popülerlik taktiği, Can Yaman’ın taktiğinden farklı oldu!

Kerem Bürsin’in popülerlik taktiği, Can Yaman’ın taktiğinden farklı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, son dönemin en çok konuşulan erkek oyuncularının başında geliyor. Sosyal medyada yapılan ölçümlerde oyuncunun rakiplerine fark attığını Mart ayı içinde görmüştük. Sen Çal Kapımı dizisinin birçok ülkede yayınlanmasının ardından Kerem Bürsin ismi öne çıktı.

Ünlü oyuncunun İspanya’ya yaptığı ziyaretlerde de hayranları ile sıcak bir diyalog kurması, dünyanın birçok ülkesindeki hayranlarını etkiledi. Malaga’da katıldığı festivalde ünlü İspanyol oyuncu Antonio Banderas ile tanışan Kerem Birsin, ayrıca bu ülkedeki bağlantıları sayesinde birçok tanınmış kişi ile de temas kurmaya başladı.

Antonio Banderas ve eşi Nicole Banderas’ın her yıl dostları için verdiği partiye Kerem Bürsin’in de davet edilmesi çok dikkat çeken bir gelişme oldu. Önceki gün İspanya’ya giden Kerem Bürsin, Antonio ve Nicola Banderas çifti ile bir araya geldi.

Kerem Bürsin'in popülerlik taktiği, Can Yaman'ın taktiğinden farklı oldu! 8

İspanya’da dostluklarını bu şekilde ilerleten ve katıldığı ortamlarda da yeni insanlarla tanışarak kendisine büyük bir alan açmaya başlayan Kerem Bürsin’in bu taktiği işe yarıyor.

Can Yaman’ın önceki yıllarda Erkenci Kuş dizisi sonrasında yaşadığı büyük popülerlik sonrasında attığı adımlara dikkat edilir ise Kerem Bürsin’in biraz daha farklı bir strateji ile kendisine bilinirlik kazandırmaya çalıştığı da görülebilir.

Can Yaman, İtalya’ya giderek bu ülkede çeşitli projelere katıldı. Reklamlarda rol aldı, ayrıca İtalyan güzel Diletta Leotta ile aşk yaşamaya başladı ve böylece magazin gündeminde sürekli yer aldı. Sonrasında yaptığı dizi anlaşmaları ve çekimlerde yer alarak da medyadaki bilinirliğini artıran Can Yaman, kısa sürede hayran kitlesini genişletti.

Kerem Bürsin'in popülerlik taktiği, Can Yaman'ın taktiğinden farklı oldu! 9

Kerem Bürsin ise Sen Çal Kapımı ile başladığı şöhret yolculuğunda ünlü isimlerle bir araya gelerek ve onlarla güzel dostluklar kurarak gündeme gelmeye devam ediyor.

Antonio Banderas hayranlığını her fırsatta dile getiren oyuncunun, sonunda onunla tanışması ve bir dostluk ortamı kurması, dikkatlerden kaçmıyor.

Can Yaman gibi Kerem Bürsin de uluslararası tanınırlık için birbirinden önemli adımlar atmaya devam ediyor.