Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kiracı dizisinin setinde kaza geçiren Dilan Çiçek Deniz durumuyla ilgili hayranlarına bilgi verdi!..

Kiracı dizisinin setinde kaza geçiren Dilan Çiçek Deniz durumuyla ilgili hayranlarına bilgi verdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Serkay Tütüncü ile başrollerini paylaştığı yeni dizisi Kiracı’nın çekimleri sırasında talihsiz bir kaza geçirmişti. Kafasını sert bir zemine vuran Dilan Çiçek Deniz’e iki dikiş atılmıştı.

Sonrasında yaptığı açıklamada, “Ufak bir kaza geçirdim ama iyiyim şu an.” ifadelerini kullanan oyuncunun sağlık durumu hayranları tarafından merak ediliyordu.

Oyuncu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda sağlık durumu ile hayranlarına ilgili bilgi verdi. Kafasına dikiş atılan oyuncunun yaptığı paylaşımda bandajının çıktığı görülüyor.

Kiracı dizisinin setinde kaza geçiren Dilan Çiçek Deniz durumuyla ilgili hayranlarına bilgi verdi!.. 94

Dilan Çiçek paylaşımında ayrıca, omurga eğriliği anlamına gelen skolyoz rahatsızlığından da bahsetti. “Bugün masaja gittim, ameliyata kadar şahane bir çözüm.” ifadelerini kullanan ünlü oyuncu, hastalığı ile ilgili ilk kez açıklama yaptı.

İzlandalı sevgilisi Thor Saevarsson ile evlilik hazırlığı yapan Dilan Çiçek Deniz, Fox TV’de yayınlanacak yeni dizisi Kiracı ile hayranlarıyla buluşacak. Deniz’in Serkay Tütüncü ile başrolü paylaşacağı MF Yapım imzalı dizinin yönetmenliğini Yusuf Pirhasan üstleniyor.

Büyük bir titizlikle hazırlıkları yapılan dizinin senaryosunu ise Nermin Yıldırım kaleme alıyor. Hikayesi ile etkileyici bir proje olarak şimdiden iddialı bir yere konulan Kiracı dizisinin kadrosu da bir o kadar iddialı isimlerden oluşuyor. Çekimlerine kısa bir süre önce başlanılan dizide, bir apartmanda yaşanan ilginç olaylar konu ediliyor.