Ana sayfa Sosyal Medya Mahkum’dan ayrılan Seray Kaya, hayranlarına teşekkür ederek veda etti!

Mahkum’dan ayrılan Seray Kaya, hayranlarına teşekkür ederek veda etti!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Mahkum dizisi izleyicileri dün akşam çok sevilen karakteri Cemre’nin ölümüyle sarsıldı. Seray Kaya’nın canlandırdığı Cemre’nin ölümü üzerine hayranları sevgi dolu mesajlar atarken başarılı oyuncu da yaptığı paylaşımla hayranlarına teşekkür etti.

Fox TV’nin perşembe akşamları yayınlanan reyting birincisi dizisi Mahkum son bölümüyle acı bir ayrılığa sahne oldu. Dizinin çok sevilen karakteri Cemre gece sokakta yürürken bir kişi tarafından bıçaklandı. Bölümde Cemre’nin ölüp ölmediği gösterilmedi ancak Seray Kaya’nın yakında diziye veda edeceği bilindiğinden karakterin de ölümünü şimdiden herkes kabul etti.

Cemre’nin bu durumu ve Seray Kaya’nın diziden ayrılacak olması Mahkum dizisi izleyicilerini çok üzdü. Seray Kaya’nın Mahkum’dan ayrılacağının ilk duyulmasından itibaren izleyiciler sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla tepkilerini dile getirmişti.

Mahkum’dan ayrılan Seray Kaya, hayranlarına teşekkür ederek veda etti! 14

Bu tepkiler üzerine başarılı oyuncu Seray Kaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarına teşekkür etti. Kaya paylaşımında şöyle yazdı: “Varlığınız ve desteğinize minnettarım. Başka hikayelerde görüşmek dileğiyle..” Bunun üzerine Kaya’nın hayranları başarılı oyuncuyu mesaj yağmuruna tuttu.

Bir izleciyi Cemre’nin, Mahkum’un en iyi karakteri olduğuna dikkat çekti ve “Cemre, Mahkum’un en iyi karakteriydi. O bu hikayenin kalbiydi. Cemre olmadan Mahkum’un da kalbi yok. Seni başka hikayelerde tekrar görmek için sabırsızlanıyorum. Yolun açık olsun” diye yazdı.

Mahkum’dan ayrılan Seray Kaya, hayranlarına teşekkür ederek veda etti! 15

Bir başka hayranı Seray Kaya’nın Cemre karakterini çok iyi işlediğini söyledi ve duygularını şöyle dile getirdi: “Cemre Uysal⚖️seni çok özleyeceğim. Cemre karakterini öyle güzel işledin ki ekrana, sevgim her gün dahada arttı. Enerjine,güzel yüreğine,samimiyetine sağlık. Cemrenin her anını bize o kadar güzel yansıttın ki. İyi ki sen Cemre oldun @sseraykayaa ❤️‍???? Seni çok seviyorum????”

Mahkum’dan ayrılan Seray Kaya, hayranlarına teşekkür ederek veda etti! 16

Bir başka hayranı ise ilk kez bir dizi karakterinin ölümüne bu kadar üzüldüğünü yazdı paylaşımında ve şöyle devam etti: “İlk defa bir dizi karakterinin ölümü beni bu kadar üzdü,çok başarılıydın ve çok yakışıyordun hikayeye,yolun açık olsun avukat Cemre Uysal.”

Mahkum’dan ayrılan Seray Kaya, hayranlarına teşekkür ederek veda etti! 17

Seray Kaya’nın veda mesajına yapılan yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Mahkum’dan ayrılan Seray Kaya, hayranlarına teşekkür ederek veda etti! 18 Mahkum’dan ayrılan Seray Kaya, hayranlarına teşekkür ederek veda etti! 19 Mahkum’dan ayrılan Seray Kaya, hayranlarına teşekkür ederek veda etti! 20 Mahkum’dan ayrılan Seray Kaya, hayranlarına teşekkür ederek veda etti! 21