Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin’in Türkiye’de ilgi görmeyen dizisi Yaşamayanlar şimdi de Brezilya’ya damgasını vurdu!

Kerem Bürsin’in Türkiye’de ilgi görmeyen dizisi Yaşamayanlar şimdi de Brezilya’ya damgasını vurdu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin yıldızı en çok parlayan oyuncularından Kerem Bürsin’in hem başrol oyuncularından biri hem de ortak yapımcısı olduğu Yaşamayanlar dizisi Türkiye’de yayınlandığı dönem ilgi görmemişti. Ancak dizinin yurt dışındaki başarısı sürüyor.

Sen Çal Kapımı dizisinin yurt dışındaki başarısının ardından özellikle Latin Amerika ülkelerinde çok popüler hale gelen Kerem Bürsin’in eski dizisi Yaşamayanlar, yurt dışındaki başarısına bir yenisini daha ekledi. Daha önce Portekiz’de en çok izlenen korku dizisi olan Yaşamayanlar bu kez Netflix Brezilya’nın en popüler yapımlar listesinde yer aldı.

2018 yılında çekilen ve BluTV’de yayınlanan Yaşamayanlar dizisi Portekiz’de büyük bir başarıya imza atmıştı. Dizi ülkedeki yayınında %62.4 oran elde ederek korku türünde en çok izlenen dizi olmuş. Bu her iki başarıda da en önemli unsur hiç kuşkusuz Kerem Bürsin’in Latin Amerika ülkelerinde bir yıldıza dönüşmesi.

Kerem Bürsin’in Türkiye’de ilgi görmeyen dizisi Yaşamayanlar şimdi de Brezilya’ya damgasını vurdu! 7

Dizinin başrolünde yer alan Kerem Bürsin aynı zamanda ortak yapımcısıydı. Sekiz bölümden oluşan dizinin oyuncu kadrosu Birkan Sokullu, Elçin Sangu ve Selma Ergeç gibi çok güçlü isimlerden oluşuyordu.

Türkiye’de çekilen ilk vampir dizisi olan Yaşamayanlar Türkiye’de çok büyük ilgi görmemişti. Kerem Bürsin dizinin Netflix’te yayınlanması için girişimlerde bulunmuş ancak bundan bir sonuç çıkmamıştı.

Yaşamayanlar dizisinin konusu şöyleydi: Mia, kendisini vampire dönüştüren Dmitry’yi öldürüp yeniden insan olmak için İstanbul’a gelir. Fakat kadim şehir İstanbul’un onun için başka planları vardır. Mia kendisini iyiyle kötünün, aşkla nefretin, yaşamla ölümün birbirlerine dönüştüğü soluk soluğa bir hikayenin tam merkezinde bulur. Bu hikayede ona eşlik edenlerse karanlık ve çekici Karmen, geçmişinde büyük bir sır barındıran savaşçı Numel ve İstanbul’un kenar mahallelerinde vampirlere karşı direnen avcılardır. Hepsinden de önemlisi, insanlar ve vampirler arasında büyük bir savaş başlamak üzeredir. Mia’nın en büyük sınavı ise büyük savaş başladığında kimin tarafında savaşacağıdır.