Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Pelin Karahan’ın evi çiçek bahçesine döndü!..

Pelin Karahan’ın evi çiçek bahçesine döndü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü oyuncu Pelin Karahan kariyerinde bir ilke imza atarak hayranlarının karşısına bu defa tiyatro sahnesinde çıktı.

TV ekranlarında en son TRT1’de yayınlanan TMC yapım imzalı Kıbrıs: Zafere Doğru adlı dizide Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu ile birlikte başrolde yer alan oyuncu sahnedeki ilk sınavını 23 Nisan’da verdi.

Oyuncu, bugüne kadar gişe rekoru kıran Düğün Dernek ve Çalgı Çengi gibi birbirinden başarılı işlere imza atan Türkiye’nin en başarılı yazar ve yönetmenlerinden biri olan Selçuk Aydemir’in sahnelediği Şaşırt Beni adlı oyunla tiyatroseverlerle buluştu.

Pelin Karahan'ın evi çiçek bahçesine döndü!.. 31

Sahneden son derece mutlu inen Pelin Karahan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda duygularını şu şekilde ifade etti; “Heyecanımı anlatmaya kelimeler yetmez, her şey bittiğinde sahnede duyduğumuz o alkış tüm yorgunluklara değer. Bir kere daha anladım ki; çok çalışırsan, sağlam ekip arkadaşlarına sahipsen ve yanında sana inanan insanlar varsa başaramayacağın hiç bir şey yok. Evimi çiçek bahçesine çeviren, yanında olan tüm dostlar iyiki varsınız.”

Selçuk Aydemir tarafından kaleme alınan ‘Şaşırt Beni adlı oyunun kadrosunda Pelin Karahan ile birlikte Çağdaş Onur Öztürk, Murat Akkoyunlu, Tuna Kırlı, Yasemin Baştan, Barış Yıldız, Korhan Herduran, Adem Türker gibi pek çok ünlü isim yer alıyor.

Pelin Karahan'ın evi çiçek bahçesine döndü!.. 32

Sevenlerinin gönderdiği çiçeklerle oyuncunun evi adeta bir çiçek bahçesine döndü. Pelin Karahan aynı zamanda ramazan ayı boyunca Star TV ekranında her gün yayınlanan Pelin’in Mutfağı programıyla da izleyiciyle buluşuyor.