Ana sayfa Sinema Keremcem bir filmde oynuyor ama bildiğiniz filmler gibi değil!

Keremcem bir filmde oynuyor ama bildiğiniz filmler gibi değil!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şarkıcılığının yanı sıra oyunculuğu ile de beğeni toplayan bir isim Keremcem. Uzun yıllardır ekranda farklı dizilerde rol alan Keremcem, başarılı performansı ile de oyunculukta da şarkıcılıkta olduğu kadar başarılı olduğunu ortaya koymakta.

Bir süredir ekranda yer almayan Keremcem, uzun zamandır sahne çalışmaları yapamadığı için kendisini müziğe vermişti son dönemde. Keremcem, ekrana en son atv’de yayınlanan Kimse bilmez dizisi ile gelmişti. Keremcem’i ekranda görmeyi bekleyenler bir süre daha bekleyecek ancak sinemada görebilir önümüzdeki süreçte…

Keremcem7’in pandemi döneminde setlerde olmak yerine müzikle uğraşmayı tercih ettiği biliniyor. Ünlü isim, müzisyen kimliğiyle çalışmalarına hız verirken, oyunculuğa da bir süre ara vermişti. Gelen tekliflerin ardından çok farklı bir yapımla izleyici karşısına çıkacağı bir tercih yaptı…

İlk kez yapılacak bir çalışmada yer alacak olan Keremcem, ilginç bir projeye imza atacak. Tuğba Melis Türk ile birlikte yer alacağı filmin ismi Molly ile Tommy-Sihirli Miras’… Film, animasyon bir film gibi anlaşılsa da aslında kuklalarla çekilecek. Hatta vantrolog kuklalar başrolde!

(Vantrolog diğer adıyla Vantrilok aynı ortamda bulunan kukla ve kukla sanatçısının karşılıklı diyoloğu esnasında sanatçının ağzını kıpırdatmadan çıkan sesinin bir başkasından geliyor gibi düşünülmesidir. Kısaca özetlemek gerekirse, sesi bir başaksından geliyormuş gibi konuşabilen kişilere Vantrolog denir.)

Keremcem bir filmde oynuyor ama bildiğiniz filmler gibi değil! 8

EMK Film Production tarafından hayata geçirilen film, ilginç bir yapım olarak dikkatleri çekti. Keremcem’in bir kuklayı seslendireceği filmin yapımcılığını Elif Gül üstleniyor. Çekimleri  İstanbul’da yapılacak ve üç hafta sürecek olan film, 2023’te vizyona girecek.

Molly İle Tommy – Sihirli Miras filminde; ilköğretim okulunda öğretmenlik yapan Gözde’nin, Molly ile Tommy (vantrolog) kuklalarıyla başından geçen ilginç maceralarına tanık olacağız.

Keremcem bir filmde oynuyor ama bildiğiniz filmler gibi değil! 9

Tuğba Melis Türk ve Keremcem’in başrollerini paylaştığı filmde ayrıca Hakan Akın, Deniz Oral, Faruk K, Zeynep Dizdar, Emre Ertunç, Elif Gül, Hakan Çankaya, Emre Mutlu, Ufuk Göçgüncü de rol alıyor…

Çocuk oyuncular Atilla Emirhan Kırık, Tuğba Kurun, Damla Nidam, Kıvanç Erkan, Ataberk Tufan da kadroda…

Filmin senaryosunu yazan Eyüp Yağlı, aynı zamanda filmin yönetmenliğini de yapıyor.  Genel Yönetmenliğini Kayhan Başoğlu, Görüntü Yönetmenliğini Yalçın Yadel, Uygulayıcı Yapımcılığını ise Hamdi Bor üstleniyor.