Ana sayfa Dizi Haberleri Netflix’in Zeytin Ağacı dizisi daha ilk gününde trendleri sarstı!

Netflix’in Zeytin Ağacı dizisi daha ilk gününde trendleri sarstı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix için geçtiğimiz yıl Ayvalık’ta çekilen Zeytin Ağacı dizisi merakla bekleniyordu. 28 Temmuz Perşembe günü 8 bölümü birden yayınlayan diziyi izleyenler, beğeni dolu yorumlar yapmaya başladılar sosyal medyada. Hepsi birbirinden başarılı oyuncuların rol aldığı Zeytin Ağacı dizisi, bir anda trendlerde üst sıralara çıktı!

Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Murat Boz, Rıza Kocaoğlu, Fırat Tanış, Bocuk Yılmaz, Füsun Demirel ile Serkan Altunorak’ı rol aldıkları dizi, konusu ve oyunculukları ile beğeni topladı. Murat Boz’un böylesi iddialı oyuncularla aynı dizide rol almasını yadırgayanlar, diziyi izledikten sonra fikirlerini değiştirdi!

Karakterleri, hikayesi çok beğenilen dizi, sosyal medyada gündem olmayı başardı yayınlandığı ilk gün. Önce Netflix’in Another Self ismiyle lanse ettiği dizinin ismi, daha sonra Zeytin Ağacı olarak belirlenmişti. 8 bölümden oluşan dizinin trendler listesine girmesi de kısa bir zaman aldı.

Netflix'in Zeytin Ağacı dizisi daha ilk gününde trendleri sarstı! 9

Özellikle Tuba Büyüküstün hayranlarının merakla beklediği Zeytin Ağacı, ilk gününde binlerce kişi tarafından izlenirken sosyal medyadan yorumlar da ardı ardına gelmeye başladı. Büyüküstün hayranlarının öne çıkardığı mesajlarla birlikte Zeytin Ağacı, dikkat çeken bir yapım olarak üst sıralarda göründü.

Netflix'in Zeytin Ağacı dizisi daha ilk gününde trendleri sarstı! 10

Hikayedeki her karakterin geçmişine gidildiği, aile kökenlerinin insanların hayatlarını, kaderlerini etkilemesine vurgular yapıldığı dizide tüm oyuncuların başarılı performansları da beğeni topladı. İzleyenlerin kendi hayatlarını sorgulatan bir hikaye olarak Zeytin Ağacı, etkileyici ve çarpıcı sahneleri ile de yüreklere dokunuyor.

Netflix'in Zeytin Ağacı dizisi daha ilk gününde trendleri sarstı! 11

Sosyal medyada diziyi izleyenlerin ne kadar etkilendiklerini anlattıkları yorumlar dikkat çekerken, Zeytin Ağacı etiketiyle dizinin bir çok ülkede en çok konuşulan konular arasında yer alarak trend olması da daha ilk günden büyü bir başarı hikayesi yazdı…

Türk dizilerinin dünya listelerinde hızla yükseldiği bir döneme şahitlik eden izleyenler, aynı zamanda başarılı hikayelerin dijital platformlar aracılığıyla dünyada nasıl gündem oluşturduğunu da birebir izlemesi açısından Zeytin Ağacı önemli bir örnek oldu. İlk gününde dünya listelerine adını yazdıran dizilerimiz arasına Zeytin Ağacı da katıldı…