Ana sayfa Sosyal Medya Keremcem için aksiyon dizisinden sonra şimdi de komedi sınavı!

Keremcem için aksiyon dizisinden sonra şimdi de komedi sınavı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Keremcem’i hayranları ekranda en son 1 yıl önce görmüştü. Atv’de yayınlanan Kimse Bilmez isimli dizide başrolde yer alan oyuncu, ilk kez aksiyon dolu bir karaktere hayat verdi. Keremcem, ilk kez böyle bir deneyim yaşadı ve genelde aşk dizilerinin oyuncusu olması imajını da yıkıp attı.

Şimdi ise Keremcem, bambaşka bir karakter ile ekrandaki yerini almaya hazırlanıyor. Exxen isimli 1 Ocak 2021 tarihinde başlayacak olan dijital platformun dizilerinden birisi de Yetiş Zeynep isimli yapım olacak. Üniversite öğrencisi Zeynep, bir anda 6 çocuğun arasına düşecek…

Dizide Aslı Bekiroğlu ve Ece Dizdar ile birlikte başrolde yer alan Keremcem, Yetiş Zeynep’in afişini instagram hesabından paylaştı. Yeni dizisini ilk kez duyuran oyuncu, böylece 1 yıl sonra yeniden setlere dönüş yaptığını da göstermiş oldu… Dizide yer alan genç isimler de dikkat çekiyor. Berke Acar, Elif Atalay, Su Çeper, Mehmet Aybars Kaya, Artun Can Salman, Emir Salman, Gizem Erdem gibi isimler de rol alıyor.

Dizinin yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu üstlendi. Çekimlere de Beykoz Kundura Fabrikası’nda kurulan platoda başlandı.

Dizide 6 çocuğu bulunan Keremcem’in eşini Ece Dizdar canlandıracak. Aslı Bekiroğlu ise bu 6 çocuğa bakan Dadı karakter ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Ünlü oyuncunun hayranları ise müthiş bir dizi olacağından emin… Sosyal medyada yapılan yorumlarda etkileyici bir komedi dizisinin geldiğine yönelik paylaşımlar yapılıyor. Hayranlar, “Çok büyük bir sürpriz oldu. Seni ekranda görmeyi çok özledik, çok güzel bir haber bu, hayırlı olsun” diye yorum bıraktı.

Keremcem için aksiyon dizisinden sonra şimdi de komedi sınavı! 7