Ana sayfa Dizi Haberleri Keremcem’i bu halde gören hayranları, Başım Belada dizisinden çok şey bekliyor!

Keremcem’i bu halde gören hayranları, Başım Belada dizisinden çok şey bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları reyting rekabetine Başım Belada isimli yeni bir dizi daha katılıyor. 5 Mart Pazar günü atv ekranında yayınlanacak olan yeni dizinin başrolünde Keremcem yer alıyor… Dizide Merih Öztürk, Kaan Taşaner, Umut Oğuz, Sinan Çalışkanoğlu, Yağmur Öztürk gibi önemli oyuncular da bulunuyor.

Emniyetteki görevinden öfke kontrolü olmaması nedeniyle uzaklaştırılan eski bir polis ile mahalleye intikam amacıyla yeni taşınan, sırlarla dolu geçmişi olan bir ailenin hikayesini izleyeceksiniz. Gizemli bir senaryosu bulunan dizide Keremcem, sert bir erkek olarak öne çıkacak.

Keremcem'i bu halde gören hayranları, Başım Belada dizisinden çok şey bekliyor! 8

Keremcem hayranları, oyuncunun bu tür sert erkek rollerini bir hayli destekliyor. Şimdiye kadar hem romantik komedi hem dram hem de aksiyon yapımlarında farklı karakterlerde izlediğimiz Keremcem, öfke kontrolü olmayan eski bir polis olarak izleyicileri etkileyecek gibi gözüküyor.

Başım Belada dizisinin geniş bir oyuncu kadrosu bulunuyor ve hikayenin de çok ilginç olduğunu fragmanlardan anlayabilirsiniz. Dizinin iyi bir reyting elde etmesi yönünde izleyicilerin büyük beklentisinin bulunduğunu da sosyal medyadaki yorumlardan görebilirsiniz.

Azam karakterini canlandıran Keremcem ile, Leyla olarak izleyeceğimiz Merih Öztürk’ün partnerliği de dizi hayranlarının merakını artırdı. Merih Öztürk, son dönemde Balkan Ninnisi isimli TRT1 dizisindeki başarılı performansı ile çok konuşulmuştu.

Ayrıca oyuncu kadrosunda yer alan Yağmur Öztürk de geçtiğimiz aylarda ekrana veda eden tv8’deki günlük dizi Yazgı’nın kadın başrolü olmuştu. Erkan Meriç ile Yağmur Öztürk ikilisi bir hayli dikkat çekici bir dizi çifti olmuştu.

Keremcem'i bu halde gören hayranları, Başım Belada dizisinden çok şey bekliyor! 9

Başım Belada dizisinde; Zeynep Kumral, Nazan Diper, Ferdi Kurtuldu, Berke Üzrek, Sevinç Kranlı, Murat Akkoyunlu, Ayçin İnci, Selahattin Taşdöğen gibi dikkat çeken oyuncular da bulunuyor.

Çok kalabalık bir oyuncu kadrosuna sahip olması ile, karakterlerin kendi hikayeleri ile beslenen geniş bir senaryo düzeninin dizinin en önemli özelliği olduğu dikkat çekiyor.

atv’nin Başım Belada dizisini pazar akşamlarına yerleştirmesi de dikkat çekici oldu. Teşkilat ve Yargı dizileri uzun süredir pazar akşamları başarılı sonuçlar alıyor.

Show TV’de Güzel Günler dizisi de pazar akşamları kendi izleyicisini buldu. Fox TV’nin de EGO dizisini pazar günleri yayınladığı düşünülür ise, Başım Belada ile birlikte Pazar rekabetinde ciddi bir reyting savaşı yaşanacak gibi gözüküyor.