Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay’ı yeni dizisinde öyle bir halde göreceksiniz ki, herkesin yüzüne ayna tutacak!

Nurgül Yeşilçay’ı yeni dizisinde öyle bir halde göreceksiniz ki, herkesin yüzüne ayna tutacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, yeniden dizi setlerine dönüş yaptı. Kefaret isimli dram hikayesinden uzun bir ara sonra ünlü oyuncu bu sefer de Kanal D’de pazartesi akşamları yayınlanan Veda Mektubu projesi ile milyonların karşısına çıkacak. Alanur karakterini canlandıracak olan oyuncu, aslında birçok izleyiciye de ayna tutacak.

Alanur karakteri zamanında ailesinden gördüğü zorbalığın farkında olan ve bunu kızına uygulamaktan geri durmayan bir kişilik olarak dikkat çekecek. İşte bu karakter ekran başında benzer durumları yaşayan birçok izleyicinin yüzüne ayna tutma olanağı da sunuyor.

Nurgül Yeşilçay hem karakterin cazibesine kapıldı hem de birlikte rol aldığı arkadaşlarının kalitesinin kendisini diziyi kabul etmeye çektiğini anlattı. Ünlü oyuncu başarılı bir iş kadını Alanur olarak evrende her şeyin bir döngü üzerine kurulu olduğu gerçeğini hatırlatacak.

Yeşilçay, yeni rolü için şunları söyledi: “Alanur zamanında ailesinin ona yaptığı zorbalıkların aynısını kızına yaptığını görüyor ama yapmaktan da geri duramıyor. Çünkü ortada içine zorla işlenmiş bir karakter var; bununla büyümüş ve hayatı boyunca bu karakteriyle arasındaki ipleri koparamamış. Bence bu bizim dizimizin temel taşını oluşturuyor ve diğer dizilerden ayırıyor.”

Nurgül Yeşilçay'ı yeni dizisinde öyle bir halde göreceksiniz ki, herkesin yüzüne ayna tutacak! 7

Veda Mektubu isimli dizide sadece yarım kalmış bir aşk hikayesini bulmayacaksınız, aynı zamanda aşkın kadersel bir biçimde tamamlandığı gerçeğiyle de yüzleşeceksiniz. Birçok kişi belki kendi hayatında da böyle kadersel durumlarla karşılaşmıştır ve hikayenin özüne bakıldığında gerçek hayat ile uyumlu olduğu gözüküyor.

Alanur hem öfkeli bir kadın hem güçlü hem de hala aşık birisi. Ancak onun hayatı etrafındaki her şeyi kontrol etmek üzerine kurulu. Nurgül Yeşilçay diyor ki, “Hayatı ve etrafındaki her şeyi kontrol etmeye çalışsa da öğreniyor ki kader kontrolü sana bırakmaz. Hayatın kendi zamanlaması vardır.”

Dizinin önce hikayesinin kendisini cezbettiğini anlatan oyuncu, ayrıca rol arkadaşlarının da çok kaliteli isimler olması nedeniyle projeyi kabul ettiğini söyledi.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı Veda Mektubu dizisi 27 Şubat pazartesi gününden itibaren her pazartesi izleyicilerle Kanal D ekranında buluşacak.