Ana sayfa Sosyal Medya Keremcem’in hayranlarını uçuran fotoğrafı!

Keremcem’in hayranlarını uçuran fotoğrafı!

tarafından ker_def

Kimse Bilmez isimli atv’nin yeni dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanan Keremcem, bu kez ters köşe rolüyle izleyiciyi şaşırtacak.

Televizyongazetesi/Detay – Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda “Çok ilginç, bugüne kadar canlandırmadığım bir rol. Bakalım beğenecek misiniz? Her şey var karakterde.” yorumunu yapmıştı.

Ali karakterinin kendisini tavladığını söyleyen Keremcem’in yeni dizisi merakla beklenirken yayınladığı bir fotoğraf ise dikkat çekti.

Bir dergi için verdiği eski bir fotoğrafını paylaşan Keremcem’in yarı çıplak hali, pek çok takipçisini coşturdu!

Ünlü oyuncunun fit vücudu dikkat çekerken, hayranlarından beğeni ve yorum yağıyor.

İşte Keremcem’in o paylaşımı:

#tbt @eleledergisi ? @mehmetturgut

Keremcem'in hayranlarını uçuran fotoğrafı! 7

Kimse Bilmez dizisi hakkında:

Baba Yapım imzalı dizide Keremcem, Özgü Kaya ile birlikte başrolde oynayacak.

Ünlü oyuncunun atv’de yayınlanacak Ali ve Sevda dizisinde oynayacağı bir süre önce gündeme gelmişti.Baba Yapım imzalı dizi, yakında ekranda olacak.

Dizide ailesini kaybetmesinin ardından yıllardır kayıp olan kardeşini bulmaya çalışan Ali Hüroğlu isimli bir gencin hikayesi anlatılacak.

Mahallelinin çok sevdiği Ali, aynı zamanda farklı yeteneklere de sahip bir kişi. Sürükleyici hikayesiyle iddialı bir şekilde gelen dizinin ismi Kimse Bilmez olarak belirlendi.Özgü Kaya ise Ali ile imkansız bir aşka düşen Sevda karakterini oynayacak.Ali’nin aynı zamanda Pilot lakaplı mafya lideri olan kardeşi Süleyman’ı Ali Burak Ceylan oynayacak.

Keremcem’in dizi için yeni imajı da ortaya çıktı. Oyuncu, sakallı haliyle ekrana gelecek.