Ana sayfa Dizi Haberleri Keremcem’in yeni dizisi Başım Belada’nın bazı detayları var ki, fark edenler şaşırıp kalıyor!

Keremcem’in yeni dizisi Başım Belada’nın bazı detayları var ki, fark edenler şaşırıp kalıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında yakın bir zaman içinde başlaması beklenen dizilerden birisi de Başım Belada projesi… Keremcem’in yeniden ekranlara dönüşü olarak da ifade edebileceğimiz yeni dizinin iki kadın oyuncusu Merih Öztürk ile Yağmur Öztürk de çok dikkat çekecektir.

Keremcem, yaz döneminde Gül Masalı dizisine sonradan katılmıştı. 2023 yılında ise bu sefer isminin başrolde olduğu Başım Belada ile hayranlarını bir hayli memnun edecek gibi duruyor. İmajını da değiştiren ünlü oyuncunun, yeni dizisinin yapımcısı daha önce atv’de yayınlanan Kimse Bilmez dizisinin de yapımcısı olan Baba Yapım…

Kimse Bilmez dizisinde de başrolde çok başarılı bir performans sergileyen Keremcem, şimdi de aynı firmanın bazı yönleri ile Kimse Bilmez’i de hatırlatan Başım Belada projesinde yine başrolde yer alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Umut Oğuz’un da bugüne kadar komedi performanslarını izleyiciler farklı projelerle hatırlayacaktır.

Umut Oğuz, en son yine Bir Baba Yapım projesi olan Bahtiyar Ölmez’de Şinasi karakteri ile yer almıştı. Aradan beş yıl geçti ve oyuncu yine aynı firmanın Bahtiyar Ölmez dizisini de hatırlatan unsurlar olduğu gözüken Başım Belada projesiyle ekrana geri dönüyor.

Keremcem'in yeni dizisi Başım Belada'nın bazı detayları var ki, fark edenler şaşırıp kalıyor! 9

Dizinin oyuncu kadrosundaki iki genç kadın oyuncu da son dönemin öne çıkan isimleri oldular. Merih Öztürk’ü dizi izleyicileri Balkan Ninnisi projesinde çok beğenmişti.

Keremcem'in yeni dizisi Başım Belada'nın bazı detayları var ki, fark edenler şaşırıp kalıyor! 10

Yağmur Öztürk ise, tv8’de yayınlanan günlük dizi Yazgı’da Erkan Meriç’in partneriydi.

Her iki genç kadın oyuncunun da Keremcem ile birlikte başrolde yer almaları, önemli bir sorumluluğu da omuzlarında taşıyacaklarını gösteriyor.

Keremcem'in yeni dizisi Başım Belada'nın bazı detayları var ki, fark edenler şaşırıp kalıyor! 11

Başım Belada dizisi komedi performansı ile bilinen isimlerin de içinde yer aldığı, bir dram hikayesi olarak gözüküyor. Tabii ki bir projede Umut Oğuz var ise, o dizinin komedi unsurları da mutlaka olacaktır diye düşünüyoruz.