Ana sayfa Sosyal Medya Mandıra Filozofu filminin seti de yandı, kül oldu!

Mandıra Filozofu filminin seti de yandı, kül oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Orman yangınları özellikle Ege ve Akdeniz kıyılarımızı sarmış durumda. Günlerdir devam eden ve bir türlü söndürülemeyen yangın binlerce hektar ormanlık alanın ve en güzel koylarımızın kül olmasına sebep oldu. Bodrum’daki yangında Mandıra Filozofu filminin çekildiği alan da yandı.

Müfit Can Saçıntı’nın yönettiği ve başrolünde yer aldığı film Bodrum’un Çökertme Koyu’nda çekilmişti. Filmin çekildiği Çökertme Köyü de Bodrum’daki orman yangınında küle döndü.

Çökertme Köyü’ndeki son durumu ve film setinin yangından sonraki halini Birol Güven sosyal medya hesabından paylaştı. Birol Güven, filmde kullanılan evi önceki ve sonraki haliyle paylaşarak “Mandıra Filozofu’nun kulübesi maalesef artık bu halde” diye yazdı.

Mandıra Filozofu filminin seti de yandı, kül oldu! 8

Birol Güven setin son halinden bir de video paylaştı. Güven videoya not olarak şunu yazdı: “Yanan bunca ağacın , hayvanın, mağdur olan bunca köylünün yanında bizim yok olan bir iki dekorumuzun gerçekten hiç önemi yok ama arayıp soranlar için Mandıra Filozofu koyunda son durum bu.”

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Birol Guven (@birolguvenmint)’in paylaştığı bir gönderi

Setin bu hali birçok ünlü oyuncu ve Güven’in takipçileri tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Bu arada Çökertme Koyu’nda bir yat kulübü işleten Arda Esen’in mekanı da yangında yok oldu. Arda Esen köyün son halini takipçileriyle paylaştı:

Mandıra Filozofu filminin seti de yandı, kül oldu! 9