Ana sayfa Dizi Haberleri Keşke bunu ben oynasaydım hissi var ya, işte Nursema karakteri Ceren Yalazoğlu Karakoç için aynı böyle!

Keşke bunu ben oynasaydım hissi var ya, işte Nursema karakteri Ceren Yalazoğlu Karakoç için aynı böyle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema karakteri hikayedeki tüm diğer karakterlerin önüne geçti. Muhafazakar bir ailede yetişen Nursema, ailesinin yönlendirmesi ile evlilik yaptı ve sevdiği adamdan vazgeçmek durumunda kaldı. Ancak daha evliliğin ilk dakikalarında şiddet gören ve intihar girişimi yapan Nursema, şimdi intikam alma hevesinde.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema’nın yaşadıkları, toplumda benzer durumda olan birçok kadın olması nedeniyle çok ilgi çekiyor. Dizinin reytinglerinde de büyük bir sıçrama yaşanmasının altında bu karakterin hikayesine duyulan merak yatıyor. Ceren Yalazoğlu Karakoç da kariyerinin en önemli fırsatını elde etmiş durumda.

Keşke bunu ben oynasaydım hissi var ya, işte Nursema karakteri Ceren Yalazoğlu Karakoç için aynı böyle! 7

Karakoç, partneri Serkan Tınmaz ile birlikte açıklamalarda bulundu ve Nursema’nın kendisi için ne kadar önemli bir karakter olduğunu ifade etti.

Oyuncu, “Ben bir diziyi izlerken de onu hissediyorum bazen… Senaryoyu okursunuz ve ‘keşke bunu ben oynasaydım’ diye bir his doğuyor. Nursema’da da biraz öyle oldu. Çünkü çok farklı bir karakter. Benim hiç bilmediğim, ne ailemde gördüğüm, hiç bilmediğim bir karakter. O yüzden de ben bunu oynamalıyım” diye konuştu.

Gerçek hayatta olsa Ceren olarak, Nursema ile arkadaş olabileceğini anlatan oyuncu, şunları anlattı: “Nursema çok yalnız, onunla oturup konuşmak, dost olmak isterdim.”

Müjde Uzman’ın canlandırdığı Alev karakterinin düşündüğünü hemen dile getirmesinin çok iyi bir şey olduğunu ifade eden Karakoç, “Her insanın hayatında öyle insanlar olması lazım” dedi.

Dizide Nursema’dan sonra oynamayı en çok istediği karakterin Alev olduğunu ifade eden oyuncu, Müjde Uzman’ın da başarısına dikkat çekti.

Ünlü oyuncu sevdiği kişi ile ailesi razı olmazsa bile birlikte gideceğini ve ailesini bu noktada dinlemeyeceğini de sözlerine ekledi.