Ana sayfa Dizi Haberleri Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin tanıtımını izleyip de gözünüz dolmuyorsa bir sorun var!

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin tanıtımını izleyip de gözünüz dolmuyorsa bir sorun var!

tarafından zk zk
Show TV’nin yeni dizisi Keşke Hiç Büyümeseydik’in tanıtımını izleyenlerin gözleri doluyor.

Son dönemde Fox TV’de sıcak aile ilişkilerini anlatan This is Us dizisinin yerli uyarlamasının geleceği ile ilgili haberler gündemde.

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, yerli tv tarihimizde benzer bir dizi olan Süper Baba’yı hatırlattıktan sonra Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin tanıtımına dikkat çekiyor.

Oya Doğan, tanıtımı izledikten sonra “Tanıtım “Niye gidip Amerikan dizilerini alıyorsunuz? dedirtti” başlıklı yazısında, Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi için bakın ne yazıyor:

“Kanalları geçerken tanıtımını izlediğim ve adeta “Bizim kendi hikayemiz dururken, siz niye gidip Amerikan dizilerini alıyorsunuz ki?” dercesine bir tavrı olan Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi… Özellikle ikinci tanıtımını izlerken gözyaşlarımı tutamadım. “Çocuklar babalarını hayatında bir kez sırtında taşır” cümlesini duyup, tabutunu gördükten sonra zaten gözünüz dolmuyorsa orada sorun vardır. Umarım bu dizi o özlediğimiz, pişmanlığını çektiğimiz günlere bizi götürür. Hepimize “Ben nerede yanlış yaptım” dedirtecek, belki de düzeltecek ilhamı verir. En başa dönersek; teknoloji çok ilerledi, kötülük aldı başını gitti, silahlar bir an durmuyor, ekonomi karıştı. Ama hepimizin ihtiyacı ne biliyor musunuz? Hatalar olsa bile bir gün her şeyin düzeleceğine dair bir umut ve güven!

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin tanıtımını izleyip de gözünüz dolmuyorsa bir sorun var! 7

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi konusu, oyuncular ve ayrıntılar…

Yapımını MinT Prodüksiyon’un gerçekleştirdiği, yapımcılığını Birol Güven’in üstlendiği, senaryosunu Birol Güven – Murat Aras – Eray Yasin Işık’ın yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda Mustafa Uğur Yağcıoğlu otururken; oyuncu kadrosunda Ege Aydan, Burcu Kara, Açelya Akkoyun, Murat Kılıç, Deniz Celiloğlu, Yeliz Kuvancı, İrfan Kangı, Demet Gül, Arda Esen, Melisa Doğu, Gülin İyigün, Sadri Alışık, Özge Akdeniz, Erkan Baylav, Rabia Toprak, Caner Nalbantoğlu, Yılmaz Gökgöz, Eda Akalın, Eray Yasin Işık, Ersin Arıcı, Seymen Aydın, Zeynep Anacan, Sebahat Adalar, Serkan Özel ve Kevork Türker gibi güçlü isimler yer alıyor.

“ÇOCUKLAR BABALARINI HAYATTA BİR KEZ SIRTLARINA ALIRLAR!”

Duygusal hikayesi, usta oyuncu kadrosuyla 30 yıllık bir zaman diliminin konu edileceği Keşke Hiç Büyümeseydik’ten bir tanıtım daha geldi. Yaşamın bir tarafa savurduğu kardeşlerin babalarının cenazesinde bir araya geldiği duygusal tanıtım izleyenleri derinden etkiledi. Çocukluğunda yaşadığı mutlu anlara geri dönen ve babası Hulusi’nin (Ege Aydan) “Çocuklar babalarını hayatta bir kez sırtlarına alırlar!” sözlerini hatırlayan Ufuk (Deniz Celiloğlu) gözyaşlarına hakim olamıyor. Babalarının ölümüyle geçmişleriyle yüzleşen kardeşlerin hikayesi merakla bekleniyor.

İnsan sevdiklerini kaybedince ertelediği zamanlar değerli olur. Ama şimdi çok geçtir. Küçükken birbirlerini nedensiz seven kardeşler, büyüdükçe küçük nedenlerle birbirlerine nasıl düşerler? Hulusi (Ege Aydan) hayatının son günlerini kendi evinde yalnız ve tek başına geçirmiştir. Hulusi yaşarken yapamadığını öldükten sonra başarabilecek midir? Miras olarak bıraktığı bu eski ev bir mülk gibi paylaşılacak mı yoksa bu aileyi tekrar bir arada mı tutacaktır?

İşte Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin tanıtımı: