Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kıbrıs: Zafere Doğru dizisinin başrollerinden Ahmet Kural hapse mi giriyor?

Kıbrıs: Zafere Doğru dizisinin başrollerinden Ahmet Kural hapse mi giriyor?

tarafından kadir kadir
Ahmet Kural hapse mi giriyor?

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Kıbrıs: Zafere Doğru dizisinin başrol oyuncularından, Kemal karakterini canlandıran ünlü oyuncu Ahmet Kural, geçmiş dönemde aşk yaşadığı şarkıcı Sıla Gençoğlu’nu darp ettiği gerekçesiyle verilen karar sonucunda toplam “1 yıl 4 ay 20 gün” hapis cezasına çaptırıldı.

Başarılı oyuncu Ahmet Kural‘ın avukatı Sibel Aydın, “hakaret, tehdit ve kasten yaralama” suçlarından kesinleşen hapis cezasının ardından konuya dair açıklamalarda bulunurken, “Bizim için hukuki süreç devam ediyor” dedi.

Ahmet Kural ile Sıla'nın hukuk savaşı
Sibel Aydın, süreçle ilgili: “Karar sonucu müvekkilim Ahmet Kural’ın aldığı ceza ertelendi. Dava sonucu kamuoyu tarafından net anlaşılsın diye söylemek istiyorum, müvekkilim Ahmet Kural hapse girmeyecek. Hukukun müvekkile tanıdığı bütün hakları sonuna kadar kullanacağız. Hukuki süreç henüz bitmedi, gerekirse Anayasa Mahkemesi’ne başvuru hakkını da kullanacağız. Adalete güvenimiz tam.” açıklamasında bulundu.

Sıla'nın avukatı Rezan Epözdemir

Karar üzerine Sıla Gençoğlu’nun avukatı Rezan Epözdemir, “Müvekkil Sıla Gençoğlu’na yönelik hakaret, tehdit ve kasten yaralama suçlarından ötürü sanık hakkında verilen mahkumiyet kararına yapılan istinaf başvurusu reddedilmiş ve karar kesinleşmiştir. İlk günden bugüne sürdürdüğümüz hukuki mücadelemiz bugün itibariyle nihayete ermiş ve geç de olsa adalet tecelli etmiştir. Kesinleşen karar ve hukuki süreç ile birlikte, müvekkilin haklılığı net bir şekilde ortaya çıkmıştır. Geç de olsa adalet tecelli ettiği için mutluyuz” şeklinde yazılı açıklamada bulundu.