Ana sayfa Dizi Haberleri Kim bu adam? Yasak Elma dizisine sürpriz bir karakter katılıyor?

Kim bu adam? Yasak Elma dizisine sürpriz bir karakter katılıyor?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinde ne entrika bitiyor, ne heyecan, ne de yeni isimlerin gelişi… Diziden ayrılanlar olduğu kadar yeni gelen isimler de her geçen gün artıyor. Heyecanı katlayan, farklı karakterler arasına bir yenisi daha katılacak yakın zamanda!

Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan Ünlüoğlu gibi isimlerin rol aldıkları Yasak Elma dizisinde bir karkater ölürken bir başkası diziye katılacak.

Her hafta yepyeni bir olayla ekrana gelen Yasak Elma dizisi, pek çok izleyici için keyifli bir akşamın da adresi! Diziyi gülmek için izlediğini söyleyen izleyiciler gidişattan memnun.

Yeni sezonda da yoluna emin adımlarla devam eden Yasak Elma’ya Hasan Ali Kuyucu ile başka bir hikaye gelmişti. Erdal Özyağcılar’ın hayat verdiği Hasan Ali, şimdi bir başka ismi getiriyor peşinden!

Gazeteci Birsen Altunta’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre, diziye Ömer isimli bir karakter daha katılacak. Bu kişiyi oynayacak isim ise en son Sol Yanım dizisinde rol alan Emre Dinler…

Kim bu adam? Yasak Elma dizisine sürpriz bir karakter katılıyor? 7

Dinler, 12. bölümüyle final yapan Sol Yanım dizisinde de Barbaros isimli belalı bir adamı oynuyordu. Bu kez Yasak Elma’ya yine benzer bir karakterle katılacak.

Hasan Ali Kuyucu’nun Adana’dan yakın bir arkadaşının belalı oğlu Ömer olarak hikayeye katılacak.

Bu arada Ömer ve Şahika arasında da bir şeyler yaşanması muhtemel! Hasan Ali’nin evine gelir gelmez de Nesrin Cavadzade’nin hayat verdiği Şahika’dan etkilenecek.