Ana sayfa Dizi Haberleri Kim bu Derin? Bay Yanlış dizisinde işler fena karışacak!

Kim bu Derin? Bay Yanlış dizisinde işler fena karışacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan ve yaz dizisi olarak başlayan, sezonda da yoluna devam eden Bay Yanlış dizisine yeni bir karakter katılıyor. Özge Gürel ve Can Yaman’ın başrolünde yer aldıkları dizi, iki ünlü ismin Dolunay dizisinin ardından yeniden buluştuğu bir proje oldu.

Gürel ve Yaman’ı birbirine çok yakıştıran izleyici, Ezgi ve Özgür karakterlerini de çok sevdi. Romantik komedi tarzındaki dizinin reytingleri de yeni sezonda fena gitmiyor. Hatırı sayılır bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin yeni karakterlerle birlikte hikayesinde de gelişmeler yaşanıyor.

Yeni ve sürpriz karakterin ismi Derin. Peki kim bu Derin? Özgür ve Ezgi’nin hayatlarında nasıl bir etkisi olacak? Her yeni gelen isim, diziye başka bir renk katarken, ardında başka hikayeleri de getiriyor. Derin karakterinin de yine kendi hikayesiyle diziye gelirken, ortalığı biraz karıştırması da ihtimaller içinde.

Kim bu Derin? Bay Yanlış dizisinde işler fena karışacak! 7

Diziye Derin karakteriyle katılacak oyuncu ise Elena Selin Kahraman. Aslında biz onu atv’de yayınlanan Beni Bırakma isimli günlük dizide İnci karakteriyle tanımıştık. Başarılı performansıyla dikkat çeken oyuncu, bu kez Bay Yanlış’ın kadrosuna katılıyor. Haberi Gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından duyurdu.

Deniz Yorulmazer’in yönettiği diziye Elena Selih Kahraman, 14. bölümde katılacak.