Ana sayfa Dizi Haberleri O da arızaya bağlamış! Masumlar Apartmanı dizisinde şaşkına çeviren gerçek!

O da arızaya bağlamış! Masumlar Apartmanı dizisinde şaşkına çeviren gerçek!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dün akşam (22 Eylül) 2. bölümüyle ekrana gelen sezonun en iddialı yapımları arasındaki Masumlar Apartmanı dizisi, yine çarpıcı sahnelerle izleyenleri adeta ekrana kilitledi. Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde oynadıkları dizinin yeni bölümünde bir gerçek daha su yüzüne çıktı.

Gittikçe ailenin yaşadığı dramın detayları bir bir açığa çıkarken, evdeki travmatik durumların içinde Han’ın daha sağlam kaldığı sanılıyordu. Ancak İnci ile gezerken elindeki kağıdı çöpe atıp atmamak konusunda ilginç bir an yaşayan Han’ın bu hali, izleyenleri şüphelendirdi.

Zaten işyerinde masasının üzerindeki eşyalarını son derece simetrik bir şekilde düzenlemesinden dolayı obsesif bir durumunun olduğu anlaşılıyordu Han’ın. Zaten öyle bir ailede onun tamamen normal olması da beklenemezdi ama derinde bir yerde nasıl biri olduğu da henüz yeni yeni ortaya çıkıyor.

İnci aileyi henüz tanımıyor. Ezgi Mola’nın oynadığı Safiye ile ilk karşılaşmasında bir tuhaflık olduğunu anlamıştı ancak olayın bu boyutlarda olduğunu öğrenmesi muhtemelen uzun zaman alacak. Safiye’nin çocukken annesinin yaptığı eziyetler nedeniyle nasıl bir travmatik geçmişi olduğunu 2. bölümde de gördük.

O da bir süre sonra annesine dönüşmüş ve evde temizlik konusunu abartarak işi bambaşka bir noktaya getirmiş. Geçtiğimiz hafta yayınlanan ilk bölümde her domatesi 4 kez yıkayan Safiye, bu hafta ıspanaklarla bambaşka bir sınav verdi. Saatlerce yıkayan Safiye’nin bir tabağı bile doldurmayacak kadar ıspanak yapabildiği akşam, aslında sadece ailede değil, ekran başında onları izleyen pek çok ailede bir kez daha şaşkınlık içinde bakakaldı herkes ona.

O da arızaya bağlamış! Masumlar Apartmanı dizisinde şaşkına çeviren gerçek! 8

Ama asıl sürprizi Han yaptı. Zira, sadece simetri meselesiyle kalmadı onun durumu da. Arkadaşından çok eski bir araba isteyen Han, gece yarısı o arabaya binip gitti. Bir çöpün yanında durdu ve bir süre sonra onu sokakta çöp toplayan biri olarak gördük.

Hastalık derecesinde titiz bir ailenin çocuğunun çöp toplaması, kir pas içinde olması herkesi şaşkına çevirdi. Belki bir isyan, belki geçmişine bir tepkiydi içinde yaşadığı ama Han’ın bu durumu da izleyenleri şaşkına çeviren bir başka detay oldu.

O da arızaya bağlamış! Masumlar Apartmanı dizisinde şaşkına çeviren gerçek! 9
Günlük hayatında tertemiz giyimli, evinde gayet hijyenik yaşayan Han, gece kağıt toplayan bir kişi… Sabaha doğru işini bitirince arabanın içinde kendisini silip temiz kıyafetlerini giyip bir de ağır parfüm sıkıp evine gitti Han. Bu sahneler sosyal medyada da şaşkınlık yaratan ve en çok konuşulan konular arasındaydı.

Herkesi çok şaşırtan bu gelişme sonrasında 3. bölümde Han’ın en azından ablalarından farklı olarak durumu görüp kabullendiği ve arkadaşı Esat’a açıklayabildiği görülüyor. “Biz ailecek hastayız. Kız kardeşlerim deli, apartmanın bir dairesinde çişli çarşaf saklıyorlar, ben de geceleri sokakta çöp topluyorum” itirafını yapıyor. Safiye’yi bir terapiye götürmeye niyetli ama bakalım bu işin sonu nereye varacak?

İşte Masumlar Apartmanı 3. bölüm…