Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasında Birsen Aksoy Harikalar Yarattı!

Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasında Birsen Aksoy Harikalar Yarattı!

tarafından ker_def

Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasında Birsen Aksoy Harikalar Yarattı!

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sürpriz bir isim yarışmacı koltuğuna oturdu. İnanılmaz hayat hikayesiyle izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Birsen Aksoy yarışma sırasında ciddi bir başarı gösterdi. Anlattıklarıyla da hepimizin yüreğine dokundu. Atv ekranlarındaki Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında heyecanlı anlar yaşandı. Tüm Türkiye Birsen Aksoy’un büyük ödülü almasını diledi.

Sunuculuğunu Murat Yıldırım’ın üstlendiği yarışmada Birsen Aksoy kısa bir sürede üne kavuştu. Şimdilerde herkes onun hayat hikayesini konuşuyor. Başvuruyu kendisi için torunu yapmıştı. Beklemediği bir anda kabul edildiğini öğrenmiş. Yakın zamanda eşinin ölümüyle yıkılan Birsen Aksoy hayatta kalmayı başarmış. Her şeye rağmen bütün zorluklara göğüs germiş bir kadın.

Atatürk zamanlarından anılarını paylaşan Birsen Aksoy ailesini Türkiye’ye Atatürk’ün getirdiğini söyledi. Yarışma sırasında ise üniversite mezunlarının bile çok ilerleyememesine rağmen o üstün bir başarıyı tarihe yazdı. 10. soruyu da doğru bildikten sonra 11. soruyu da görmek istedi. Fakat o sorunun cevabını veremedi. Yarışmayı ise 125.000 lira ödülle tamamladı. Kendisini yürekten tebrik ediyoruz.