Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim, Aldatmak ve Yalnız Kurt dizilerinin sevilen oyuncuları, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılıyor!

Kardeşlerim, Aldatmak ve Yalnız Kurt dizilerinin sevilen oyuncuları, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 1000. bölümünü kutlamaya hazırlanan atv’nin çok sevilen yarışması ‘Kim Milyoner Olmak İster’den güzel bir sürpriz geliyor izleyenlere. Murat Yıldırım’ın ardından suncu koltuğuna oturan Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte devam eden program, çok az programa nasip olacak bir bölümle ekrana gelecek.

1000. kez yayınlanacak olan programın sürprizleri de yine atv’den! Kanalın ilgiyle izlenen dizilerinin bazı oyuncuları, programın bu özel bölümüne davet edildiler! Ekranda bambaşka karakterlerle izlediğimi, dikkat çeken isimler, Kenan İmirzalıoğlu’nun karşısına oturacaklar!

Bu kez dizideki rolleriyle değil, kendileri olarak yer alacakları ekranda, izleyenlerin de heyecanla takip edecekleri bir bölüm ekrana gelecek! Kenan İmirzalıoğlu’nun sorularıyla terleteceği isimler, atv’nin sevilen 3 dizisinden geliyorlar!

Buna göre, kanalın Cumartesi akşamları yayınlanan ve 3. sezonuyla da merakla takip edilen dizisi Kardeşlerim’in, sosyal medyanın dilinden düşmeyen, genç kuşak oyuncular arasında dikkat çeken iki ismi Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran da 1000. bölümde soruları yanıtlayan ünlü isimler arasındalar! Asiye ve Doruk olarak dizide çok sevilen iki oyuncu, bu kez yarışmacı koltuğunda ekrana gelecek!

Kardeşlerim, Aldatmak ve Yalnız Kurt dizilerinin sevilen oyuncuları, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılıyor! 8

Kanalın yine çok sevilen dizisi Aldatmak’ta Ozan ve Oylum olarak iki kardeşi oynayan Feyza Sevil Güngör ile Yusuf Çim de ‘Kim Milyoner Olmak İster’ yarışmasının 1000. bölümüne konuk olacak ünlü isimler arasında yer alıyorlar. Dizideki başarılı oyunculuklarıyla beğenilen iki ismin sorulara verecekleri yanıtlar ise şimdiden merak konusu!

Kardeşlerim, Aldatmak ve Yalnız Kurt dizilerinin sevilen oyuncuları, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılıyor! 9

Sürpriz bununla da bitmiyor! Kanalın yine bir başka beğenilen dizisi Yalnız Kurt’un iki oyuncusu Hasan Denizyaran ile Jessica May da o gece izleyici karşısına gelmeye hazırlanıyor. Dizide Altay ve Meryem karakterlerine hayat veren İki oyuncunun Kenan İmirzalıoğlu’nun soruları karşısındaki yanıtları da heyecanla beklenen anlar…

“Kim Milyoner Olmak İster?” yarışması 1000. bölümü 18 Aralık Pazar akşamı saat 20:00’de ekranda olacak…