Ana sayfa Dizi Haberleri Kenan İmirzalıoğlu’nun yeniden dizilere dönmesi için önemli bir şartı var!

Kenan İmirzalıoğlu’nun yeniden dizilere dönmesi için önemli bir şartı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, uzun yıllardır televizyon dizilerinde rol almıyor. Büyük beklentilerle 2018 yılında yayınlanan ve o döneme kadar yapılmış en büyük bütçeli dizi olarak öne çıkan Mehmet Bir Cihan Fatihi isimli proje pek ilgi görmemiş ve oyuncu açısında kötü bir süreç yaşanmıştı.

2018 yılında büyük beklentilerle yayına girmesine rağmen, gelen düşük reytingler ve hikayenin de çok iyi olmaması sonucunda Kenan İmirzalıoğlu gibi bulunduğu her projesi büyük sansasyon yaratan bir isim, ciddi imaj kaybı yaşamıştı. İşte böyle bir duruma tekrar düşmek istemeyen İmirzalıoğlu, yeni projeler konusunda kendisine teklif geldiği zaman çok sıkı bir inceleme süreci sonucunda karar veriyor.

Mehmet Bir Cihan Fatihi dizisinin ardından Alef isimli dijital yapımda yer alan ve 8 bölümlük bu proje dışında dizi setlerine uğramayan oyuncu, son yıllarda Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışma programının sunucusu olarak izleyicilerle buluşmayı tercih ediyor.

Deli Yürek, Acı Hayat, Ezel ve Karadayı gibi unutulmaz dizileri ile sektöre damgasını vuran oyunculardan olan Kenan İmirzalıoğlu’nun yeniden diziler dönmek için bir şartı var.

Kenan İmirzalıoğlu'nun yeniden dizilere dönmesi için önemli bir şartı var! 7

Oyuncu, sete çıkmaya değecek bir proje olması gerektiğini düşünüyor. Sinema filmi veya dizi projesi olup olmadığı sorulan oyuncu, “Konuştuğumuz işler var ama şu an için net olan bir şey yok. Özledim tabii ki, ama o özleme değecek bir buluşma olmalı, öyle bir proje olmalı ki, o hasrete değsin” açıklamasını yaptı.

Kendisi de hikaye yazlamay başlasa bile bu konuda ilerleyemediğini de itiraf eden Kenan İmirzalıoğlu, yarışma programı sunmaya ve kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye devam edecek.

Oyuncuyu yeniden ekranda görmek isteyen hayranları ise yapımcıların güçlü, etkileyici bir proje ile oyuncuyu ikna edeceği günü bekliyor.

Sektördeki genç oyunculara da değinen Kenan İmarzıloğlu, “Birçok başarılı oyuncu geliyor. Bunu görmek de güzel, çünkü önemli olan sektörün ayakta kalması ve devam etmesi. Gençler gümbür gümbür geliyorlar, kendilerine de çok iyi bakıyorlar, böyle de devam eder inşallah” açıklamasını yaptı.