Ana sayfa Dizi Fragmanları Kimse Bilmez 22 Aralık Pazar 26. bölüm 4. fragmanı yayınlandı!

Kimse Bilmez 22 Aralık Pazar 26. bölüm 4. fragmanı yayınlandı!

tarafından ker_def

Kimse Bilmez dizisinin 29 Aralık Pazar akşamı 27.bölüm ile birlikte final yapacağı beliniyor. Dizide finalden önceki son bölüm geliyor. Olayların bir çoğunun neticeye kavuşmasına az kaldı.

Peki 26. yeni bölümde neler yaşanacak. Videodan 26.bölüm 4. fragmanını izleyebilirsiniz. Ayrıca özet bilgileri de haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Uygar, yaptığı kötülüklerle adeta kendi sonunu hazırladı. Ali ve Sevda nihayet Uygar’dan kurtulup tüm sorunları geride bıraktıklarını düşünerek birbirlerine sarılmak isterler. Hiç beklenmedik bir anda öyle bir isim karşılarına çıkacaktır ki… Ali’nin teşkilattan tanıdığı çok özel bir isim olan ‘Manyak’ lakaplı ‘Nedim’, yıllar sonra yarım bıraktığı bir hesabı kapamak için çıka gelir. Tek derdi ‘birinci adam’ olmaktır.

Adeta kötünün tanımını yeniden yapacak olan ‘Manyak Nedim’, Kurtbey ve Ali’nin hayatının tam orta yerine düşer. Üstelik o kadar tehlikelidir ki, ilk işi kimsenin kolay kolay ulaşamadığı Kurtbey’i sinsi bir planla vurmak olur. Manyak Nedim, Ali ve Kurtbey’den ne istiyor?

Öte yandan Hüdaverdi’nin kaldırıldığı hastanede çalışan ve tesadüfen Duygu’yu gören Doktor Ahmet, yeniden eski duygularıyla yüzleşmiştir. Duygu’ya yaklaşmaya çalışan Ahmet, karşısında duran en büyük engeli, yani Pilot’u atlatabilecek mi?