Ana sayfa Dizi Fragmanları Kimse Bilmez 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Kimse Bilmez 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

tarafından ker_def

Aksiyon dolu bölümleriyle Kimse Bilmez dizisi yeni bölümünde izleyicileri yine ekran başına toplayacak. Keremcem’in bundan önceki rollerinden çok farklı bir karakter çizdiği Kimse Bilmez dizisi 25 Haziran Salı akşamı saat 20.00’de atv ekranında yayınlanacak. Dizinin 3. bölümünden ilk fragmanı videodan izleyebilirsiniz.

Keremcem, Özgü Kaya ve Engin Hepileri’nin başrollerinde yer aldığı Kimse Bilmez dizisinin yeni bölümünü hayranları büyük bir merakla beklemekte.

Peki Kimse Bilmez 2. bölümde neler olmuştu?

Ali, Sevda’yı Uygar’ın elinden kurtarırken yaralanır. Sevda’yla birlikte Ali’nin yurttan hocası olan Tuğrul Baba’nın evine sığınırlar ancak Pilot ve Uygar peşlerindedir. Üstelik Uygar, Ali’nin yaralı olduğunu bilmektedir ve bunu fırsata çevirmeye kararlıdır. Uygar, Ali’yi bulmak için Hüdaverdi’yi konuşturmaya karar verir.

Ancak hiç ummadığı bir sürprizle karşılaşır.
Pilot’un Duygu’ya aşkı ilerlerken Duygu, Sevda’yı Ali’nin yanından ayırma telaşındadır. Bu amaçla yaptığı hamle Ali’yi büyük bir tehlikeye sürükler. Ali, Pilot ve Uygar’la yeniden karşı karşıya gelip tövbesini bozmanın eşiğine gelir. Öte yandan, Ali’nin, Sevda’yı evine bırakması kimsenin bilmediği büyük sırrın kapılarını aralayacaktır.