Ana sayfa Dizi Fragmanları Kimse Bilmez 3. yeni bölümde korkunç plan!

Kimse Bilmez 3. yeni bölümde korkunç plan!

tarafından ker_def

atv ekranlarının sevilen dizisi Kimse Bilmez, 3. yeni bölümüyle 25 Haziran Salı akşamı saat 20.00’da izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte.

Baba Yapım imzalı filmde başrollerde Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri, Burak Serdar Şanal yer almakta.

3. bölümden fragmanlar yayınlandı. Ali’ye büyük bir tuzak hazırlanıyor. Ali, bu korkunç tuzaktan kurtulabilecek mi?

Kimse Bilmez 3. bölümde başka neler yaşanacak?

3. bölümden detaylar şöyle:

Ali, Sevda’nın evinden ayrılırken Köksal’la ilgili kafası karışmıştır. Köksal, Ali’yle yaşadığı karşılaşma sonucu derinden sarsılır ve sırrının öğrenildiği zannıyla derin bir korkuya kapılır. Sevda, Ali’yle birlikte zaman geçirmek için bahaneler üretirken yaklaşan tehlikeden habersizdir.

Uygar ve Amca korkunç bir plan hazırlamaktadır. Bu plan hem Ali’nin ölmesini sağlayacak, hem de Sevda’yı Ali’den nefret ettirecektir. Olan bitenin tam olarak farkında olmasa da Pilot da bu planın parçasıdır. Ali ise başına geleceklerden habersiz Sevda’nın borcunu ödeyerek onu Uygar’dan tamamen kurtarma uğraşındadır.

Sinan’ın Ali’nin mahallesinde uyuşturucu satması planın fitilini ateşler. Ali, Uygar’ın planına engel olabilecek midir? Pilot, abisini ölüme sürükleyecek midir? Sevda, ailesiyle sınandığı bu plan karşısında ne yapacaktır?

Kimse Bilmez 3. yeni bölümde korkunç plan! 7

Oyuncular : Keremcem (Ali), Özgü Kaya (Sevda), Engin Hepileri (Uygar), Burak Serdar Şanal (Pilot), Zeynep Elçin (Duygu), Zehra Yılmaz (Tuğçe), Kubilay Penbeklioğlu (Köksal), Özlem Başkaya (Hayriye), Ferdi Kurtuldu (Hüdaverdi), Yiğit Koçak (Sinan), Selda Özbek (Meral), Hakan Altıner (İlhan), Timur Ölkebaş (Vedat), Burak Haktanır (Ergin), Onur Dikmen (Sarp), Mehmet Ali Kaptanlar (Samim), Adnan Biricik (Kurtbey) ve Ahmet Mekin (Tuğrul Baba)