Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse Bilmez dizisinde çok sarsıcı bir gerçek ortaya çıktı!

Kimse Bilmez dizisinde çok sarsıcı bir gerçek ortaya çıktı!

tarafından zk zk

atv’nin yeni dizisi Kimse Bilmez, dün akşam 3. bölümüyle ekrana geldi.

Özgü Kaya, Keremcem ve Engin Hepileri’nin başrolünde oynadıkları dizide Ali ve Sevda’ın kafasını karıştıran Köksal meselesinin altından acı bir dram çıktı!

Ali ile karşılaşan Köksal, tesadüfü karşılaşmayla birlikte sırrının açığa çıkacağı endişesine kapıldı. Ali ve Sevda başbaşa vakit geçirirken, onlar için bambaşka planlar kurulmaktadır ve tehlike büyümektedir.

Ali’yi öldürmek isteyen Uygar ile Amca’nın kurduğu plandan habersiz. Kurdukları planın işlemesiyle Sevda’nın ondan nefret etmesini de sağlamayı amaçlarlar. Pilot da bu plana dahil olur.

Ali’nin tek amacı ise Sevda’yı bir an önce kurtarmaktır. Onun borcunu ödemek ister. Sinan’ın Ali’nin yaşadığı mahallede uyuşturucu satması ile birlikte korkunç plan da işlemeye başlar.

Sevda, Ali sayesinde Uygar’dan kurtulur ama Ali bu esnada yaralanır. Pilot ve Uygar ikilinin peşine düşerler. Ali çareyi yurttan hocası olan Tuğrul Baba’ya gitmekte bulur. Yaralı olan Ali’yi bulmak için çabalayan Uygur, Hüdaverdi’yi konuşturmaya çalışsa da bir sürpriz onu beklemektedir.

Pilot’un Duygu’ya olan hisleri artarken Duygu’nun da tek derdi Sevda ve Ali’yi ayırmaktır. Bu nedenle olmadık bir hamle yapmaya kalkışınca Ali de tehlikenin içine düşer.

Ali, Pilot ve Uygar ile karşı karşıya gelmiştir ve tövbesini bozmak üzeredir. Bu arada Ali’nin Sevda’yı evine bırakmasıyla bilinmeyen bir sır da ortaya çıkacaktır!

İşte Kimse Bilmez 4. bölümden ön izleme: