Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse Bilmez dizisinden atv’ye büyük jest geldi!

Kimse Bilmez dizisinden atv’ye büyük jest geldi!

tarafından ker_def

Atv’nin başarılı dizisi ‘Kimse Bilmez’ oyuncuları, hazırladıkları özel bir video ile atv’nin 26’ncı kuruluş yılını kutladı. Kutlama mesajı için kamera karşısına geçen oyuncular; “26’ncı yaşın kutlu olsun atv. Beraber nice başarılara” diyerek kısa bir video çekti.

HEP BİR AĞIZDAN KUTLADILAR

Yayınlandığı günden beri seyircisini ekran başına kilitleyen ‘Kimse Bilmez’ oyuncuları, bu kez de atv’nin 26’ncı yılını kutlamak için kamera karşısına geçti. Tüm hızıyla devam eden çekimlere kısa bir ara veren oyuncular, hazırladıkları mesajla kanalın 26’ncı yılını hep bir ağızdan kutladı. Daha sonra tüm set ekibi, oyuncuların yanına gelerek hep beraber alkış tuttu. Bu mesaja kayıtsız kalmayan atv ekibi, oyunculardan gelen videoyu sosyal medya hesaplarından tüm takipçileriyle paylaştı.

USTA OYUNCU KADROSU

Yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren’in üstlendiği dizide dram, aksiyon ve macera hız kesmeden devam ediyor. Yönetici Yapımcılığını Osman Enes Yakut’un üstlendiği, başrollerini; Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın paylaştığı dizide; Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik, Asya Taşkın ve Ahmet Mekin gibi usta isimler yer alıyor.

Senaryosunu Hasan Burak Kayacı’nın kaleme aldığı Kimse Bilmez, sürükleyici hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla atv izleyicilerinin gönüllerinde taht kurdu.