Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse Bilmez dizisinin büyük zaferi, atv’yi mest etti!

Kimse Bilmez dizisinin büyük zaferi, atv’yi mest etti!

tarafından ker_def

Kimse Bilmez dizisi atv ekranında parlıyor… Keremcem – Özgü Kaya ikilisi tuttu… Kimse Bilmez dizisi 3. bölümüyle reytinglerde atv’yi çok memnun eden sonuçlar aldı.

Salı akşamları ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan Kimse Bilmez, üçüncü bölümüyle Salı akşamının en çok izlenen dizisi oldu. Yapımcılığını Baba Yapım, yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren’in üstlendiği atv’nin yeni dizisi Kimse Bilmez, dün yayınlanan üçüncü bölümüyle, Tüm Kişiler kategorisinde en çok izlenen yapım oldu. Kimse Bilmez’in yeni bölümü, Tüm Kişiler’de %6,27 izlenme oranı ve %19,73 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

ALİ, UYGAR’IN BÜYÜK OYUNUYLA KARŞI KARŞIYA!

Ali, Sevda’nın Uygar’a olan borcunu kapatıp, onu bir daha Sevda’yı hiçbir şekilde rahatsız etmemesi yönünde uyardı. Uygar, Sevda’dan asla vazgeçmeyeceğini, Sevda’nın kardeşini öldürmeyi göze alarak göstermiş oldu. Ali, Uygar’ın oyununa düşmedi ama Sevda’nın gözünde Sinan’ın vuran kişi olarak kaldı. Ali, kumpası kuranın Uygar olduğunu anlayabilecek mi?

SEVDA’NIN HAYALLERİ, ALİ’YE OLAN İLGİSİNİ ENGELLEMEDİ!

Sevda, Ali’ye olan ilgisi sürekli artarken hayallerinin de peşinden koşmaya devam etti. Ajansta ilk çekimlerini yaptı, güzel günlerinin başlangıcı olacağını düşündüğü ilk sözleşmesini imzaladı. Sevda’nın hayalleri Ali ve Sevda ilişkisini nasıl etkileyecek?

ALİ’NİN KARDEŞİNİ ARARKEN ÖLÜMLE BURUN BURUNA GELDİ!

Ali, kardeşini bulma umuduyla gittiği yerde ölümle burun buruna geldi. Tuğrul Baba’nın nasihati sayesinde hayatını kurtardı ama Sinan’ın vuran kişi olarak suçlu pozisyonuna düşmüş oldu. Sinan yaşayacak mı? Ali hapse mi düşecek? Sevda kardeşini vurduğunu düşündüğü Ali’yle ilgili nasıl bir karar alacak?

Kimse Bilmez, her Salı saat 20.00’da ATV’de!