Ana sayfa Dizi İzle Sanem’i resmen eriten manzara! Erkenci Kuş 45. Bölüm

Sanem’i resmen eriten manzara! Erkenci Kuş 45. Bölüm

tarafından zk zk

45. bölümü yayınlanan Star TV’nin romantik komedi dizisi Erkenci Kuş’ta, Sanem,kolyesini ararken Can’ın odasına girdi.

O sırada duş alan Can’ı gören Sanem’in tavırları, ekran başındakileri de bir hayli güldürdü.

Aşkını itiraf edemese de içten içe Can’ı her gördüğünde adeta eriyen Sanem, gizli gizli odasını karıştırdıktan sonra Can’ı göz ucuyla izlemeyi de ihmal etmedi!

O sahneleri videodan izleyebilirsiniz…

45. Bölüm Özet:

Can, Sanem’in boynunda evlilik yüzüğünü gördü. Sanem bir yıldır Can’ın aşkını boynunda taşımış demek bu. Önce gözleri doluyor Can’ın, ama Sanem sadece “ortak” olduklarını söylüyor, çünkü Can ne düşünür bilemiyor, korkuyor, hem bir daha beraber olamayacaklarını konuştular… Ve ortalık bu andan sonra kızışıyor.
Madem önemli değil kaybolsun o zaman o kolye. Sanem de boş durur mu, o da Can’ın canından değerli olan bandananın peşine düşecek. Ve ikili birbirlerine aşklarını inkar ya da kabul edene kadar bu çılgınlık sürüp gidecek. Sanem çiftliğin tatlı ve hırsız köpeği Haydut’u bile tehdit eder hale gelecek kolyesini bulmak için.
Sanem’in kreminin bir an önce reklamını yapmaları gerekiyor. Bütçeleri yok, kendi aralarında halledecekler. Çekimde bizimkiler oynayınca, bir de Can’ın Sanem’in kokusuna olan tutkusu eklenince çılgın bir reklam çekimi bizleri bekliyor!
Emre ve Leyla ise iş yaşantısının stresi ile boğuşuyorlar. Emre yeni işine uyum sağlamakta zorlanıyor, Leyla’nın desteğine çok ihtiyacı var. Ama Leyla da işte çok yoğun. Acaba Leyla, Emre’nin ona ihtiyacı olduğunu anlayabilecek mi? Sonunda Can ve Sanem ya tutkularıyla yüzleşecekler ya da korkularıyla…. Ama ne yaparlarsa yapsınlar kazanan aşk olacak!