Ana sayfa Dizi Fragmanları Kimse Bilmez dizisinin finali aceleye gelmiş gibi!

Kimse Bilmez dizisinin finali aceleye gelmiş gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kimse Bilmez dizisinin 27. bölümü final olacak. 29 Aralık Pazar akşamı atv ekranında son kez izleyicilerle buluşacak olan finalde neler yaşanacağı da merak konusu… Finalden 2. fragman yayınlandı. İzleyiciler ise yapımın nasıl biteceğini merakla bekliyor.

Ali Hüroğlu ve Pilot arasında neler yaşanacak? Duygu hamile ve Pilot ile bebeklerini bekliyorlar. Pilot, kızı olacağı için ayrıca çok mutlu. Ancak Ali Hüroğlu’nun babasını öldürdüğü gerçeği ortaya çıkınca Pilot çıldıracak. Ali ise oğlunu öldürdüğünü söylemek durumunda kalacak.

Ayrıca Ali ve Sevda’nın aşkı yarım mı kalacak o da merak konusu… Sevda vuruluyor… Dizide mutlu son bekleyen hayranlar nasıl bir final yapılacağını fragmanlardan tam olarak anlamış değli.

Sanki final bölümü aceleye gelmiş ve birçok farklı mesaj arka arkaya verilmeye çalışılıyor havası hakim. İzleyiciler ise dizinin bitmesinden çok rahatsız. Final yapması yetmez gibi bir de kötü son olursa Kimse Bilmez kalp kırıklıkları ile veda etmiş olacak.

İşte 27.final bölümü 2. fragmanı: