Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse Bilmez dizisinin Sevda’sı Özgü Kaya şarkı söylediğinde Keremcem kaçıyormuş!

Kimse Bilmez dizisinin Sevda’sı Özgü Kaya şarkı söylediğinde Keremcem kaçıyormuş!

tarafından zk zk

atv ekranlarında yayınlanan Kimse Bilmez dizisinde Keremcem ile başrolde oynayan Özgü Kaya, oyunculuğunun yanı sıra aynı zamanda konservatuvarda öğrenci.

Çocukluğundan beri müzikle uğraşan Özgü Kaya’nın keman, gitar ve piyano çaldığı ortaya çıktı. Şu anda ise Opera eğitimi alıyor.

Keremcem’in de şarkıcısı kimliği düşünülürse iki ismin ortak noktası müzik. Dolayısıyla sette de müziksiz bir an geçmiyor.

Keremcem ve Özgü Kaya, Sabah gazetesine verdikleri röportajda birbirlerine övgüler yağdırdılar.

Kimse Bilmez dizisinin Sevda'sı Özgü Kaya şarkı söylediğinde Keremcem kaçıyormuş! 7

Özgü Kaya’nın çok güzel bir sesi olduğunu ifade eden Keremcem, esprili bir söylemle, “Bülbül gibi bir sesi var. Özgü şarkı söylediğinde şarkı söyleyesim kaçıyor. Harika ötesi…” yorumunu yapmakta.

Keremcem ile setteki uyumlarının en önemli sebeplerinden birisi de müzik konusundaki ortak noktaları olduğuna değinen Özgü Kaya, müzikle uğraşmayı çok istediğini ama önceliği oyunculuğa verdiğini belirtiyor.

Kaya, “Hayatımda müzikle ilgili bir şey yapmak istiyorum tabii ama şu an oyunculukta ilerliyorum ve bu sektörde çok yeniyim. Maymun iştahlı da değilim. Emin adımlarla gitmeyi istiyorum. Müzik konusunda çok güzel fırsatlar çıktı önüme. Onları önümüzdeki zamanlara bıraktım” açıklamasını yapmakta.