Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse Bilmez, Pazar performansıyla atv’yi ayakta tutuyor!

Kimse Bilmez, Pazar performansıyla atv’yi ayakta tutuyor!

tarafından ker_def

Pazar akşamları atv ekranlarında yayınlanan Kimse Bilmez, 16.bölümü ile AB kategorisinde en çok izlenen dizi oldu. Kimse Bilmez’in yeni bölümü, aksiyon ve dram dolu sahneleriyle seyirciyi ekran başına kitledi.

6 Ekim pazar günü için dizilerin reyting performansında;

Total grubunda Aşk Ağlatır 2. sırada yer aldı. Kimse Bilmez 7.’lik elde etti. Elimi Bırakma ilk 10 arasında yer alamadı.

AB grubunda Kimse Bilmez 5., Aşk Ağlatır 9. ve Elimi Bırakma da 10. sırada yer aldı.

ABC1 grubunda ise Kimse Bilmez 5. ve Aşk Ağlatır 9. olurken, Elimi Bırakma yine ilk 10’da yer alamadı.

Kimse Bilmez dizisi, ilk 10 program arasında atv’nin tek yapımı olarak dikkat çekmekte ve kanalı da ayakta tutmakta.

Kimse Bilmez, Pazar performansıyla atv'yi ayakta tutuyor! 7

KİMSE BİLMEZ 16.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

ALİ’NİN ESKİ EŞİ GERİ DÖNDÜ

Ali’nin eski eşi Özlem, arkasındaki sır tablosuyla Ali’nin yaşadığı mahalleye geldi. Özlem’i yıllar sonra karşısında gören Ali büyük şaşkınlık yaşadı. Bu arada Özlem’le tanışan Sevda büyük şaşkınlık yaşadı. Ali, eski eşiyle geçmişi konuşurken, silahlı adamlar tarafından evi kurşun yağmuruna tutuldu. Ali’nin bir oğlu olduğunu öğrenen Sevda, bu haberi Ali’ye söyledi.

PİLOT BABA ENGELİNE TAKILDI

Pilot, herşeyi arkasında bırakarak Duygu ile yeni bir hayat kurmak ister. Pilot’un mafya olduğunu öğrenen İlhan ise kızının bu birlikteliğine karşı çıktı. Duygu, babasıyla Pilot arasında bir tercih yapmak zorunda kalır. Çaresiz kalan Pilot, Ali Hoca’dan yardım ister. Pilot her ne kadar tövbe etsede geçmişi bir türlü peşini bırakmaz. Pilot, başını dertten kurtarabilecek mi?

TÜRKİYE GÜNDEMİNDE

Kimse Bilmez’in 16. Bölüm etiketi #sakladığımşey, bölüm başladıktan kısa süre sonra Twitter Türkiye Trending Topics listesine girdi! #sakladığımşey etiketi, 2. sıraya kadar yükseldiği Twitter Türkiye Trending Topics listesinde, bölüm sonuna kadar kalmayı başardı.

17.bölüm fragmanı:

Yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren’in yaptığı dizinin Yönetici Yapımcılığını Osman Enes Yakut üstleniyor. Başrollerini Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın paylaştığı dizide; Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Adnan Biricik, Asya Taşkın, Beran Özel, Sevtap Özaltun ve Fatma Karanfil gibi usta isimler yer alıyor.