Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kimse Bilmez’in Ali’si Keremcem en yakın dostunu hayranlarına tanıttı!

Kimse Bilmez’in Ali’si Keremcem en yakın dostunu hayranlarına tanıttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında salı akşamları Kimse Bilmez dizisinde başrolde yer alan Keremcem, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile dostluğun önemini bir kez daha ortaya koydu.

Prodüktör Yılmaz Kahraman ile samimiyetinden bahseden ve arkadaşını öven bir paylaşıma imza atan Keremcem, tüm takipçilerine dostluğun önemini anlatması bakımında önemli bir hareket yaptı.

Keremcem, arkadaşına hitaben şu ifadeleri kullandı:

İyinin, hakikatin, haklının yanında; kabalığın, haksızlığın, kötünün karşısında birlikte korkusuzca durabilmektir dostluk. Zor kolay olur, mutluluk neşeye dönüşür dostunla. İyiliği dışında hiçbir şey amaçlamamak, aynını sana hissettiğinden emin olmaktır. Gerçeği, kan bağı kadar kuvvetlidir. Emek gerektirir ama bir o kadar teklifsizdir bu yüzden. Şanslı ve ayrıcalıklı hissetmektir kendini. Durduk yere bir pazar günü bu hisleri paylaşmak isteğine sebep olur bazen Dostum olduğun ve dostluğumu hissettiğin için teşekkürler Kahraman ve herkese iyi pazarlar.”

Yılmaz Kahraman da “Senin kalbin ve dostluğunda bu anlamlı sözlerin kadar güzel kardeşim. Her zaman yan yana diz dize değiliz ama can cana kalp kalbe olacağız. Allah bozmasın” diye yanıt verdi.

İşte iki dostun pozu…

Kimse Bilmez'in Ali'si Keremcem en yakın dostunu hayranlarına tanıttı! 7