Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse Elif dizisinden bu kadar büyük başarı beklemiyordu!

Kimse Elif dizisinden bu kadar büyük başarı beklemiyordu!

tarafından ker_def
Kanal 7 ekranlarında yıllardır devam Elif dizisinin Latin Amerika ülkelerinde bu kadar büyük bir beğeni toplayacağını eminiz kimse beklemiyordu.

Şili’de başlayan Elif dizisi serüveni daha sonra Latin Amerika ülkelerine yayılmıştı.

Dizinin başarısını ortaya koyan en önemli bilgi, Şili’de en uzun süre yayınlanan Türk dizisi olması…

24 Kasım 2016’dan beri TVN kanalındaki yayınına devam eden dizi, yaklaşık 20 aydır ekrana geliyor ve başarıyla ülkedeki yayın hayatını devam ettiriyor.

Dizinin küçük starı Isabella Damla Güvenilir de Latin ülkelerinde ciddi bir hayran kitlesi kazandı.

Eccho Rights’ın dağıtımını üstlendiği drama dizisi böylece 17’şer ay boyunca Mega’da yayınlanan Karadayı’yı veya El Trece’de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl’ı geride bıraktı. Hatta Elif böylece Ugly Betty’yi (14 ay) veya 17. ayında olan Şili dizisi Forgive us our Sins’i de geçti.

Kimse Elif dizisinden bu kadar büyük başarı beklemiyordu! 7

2014 yılının eylül ayından beri ekranda olan Elif dizisinin şimdiye kadar 700’den fazla bölümü yayınlandı ve beşinci sezonuyla ekranda olmaya devam edecek. Sevilen drama yurt dışı macerasına 2015’te Endonezya’yla başladı ve Kolombiya (Caracol), Peru (Latina), Kosta Rika (Teletica), Arjantin (Telefe), Meksika (Imagen Televisión), Paraguay (Telefuturo) ve Porto Riko (Telemundo Puerto Rico) gibi pek çok başka Latin Amerika ülkesinde de ekrana geldi.