Ana sayfa Dizi Haberleri Kıraç’a herkesin sinirlendiği sahnenin gerçek yüzü! Menajerimi Ara’da tüyolar Ahsen Eroğlu’ndan!

Kıraç’a herkesin sinirlendiği sahnenin gerçek yüzü! Menajerimi Ara’da tüyolar Ahsen Eroğlu’ndan!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Menajerimi Ara dizisi şimdiye kadar 8 bölüm yayınlandı. Dizinin Salı akşamları reytinglerde sıkıntılı bir duruma düşmesinin ardından Star TV ani bir karar ile Pazar gününe alarak iyi bir hamle yaptı. 18 Ekim akşamı da 9.bölüm yayınlanacak.

Menajerimi Ara dizisinin iki genç ismi Ahsen Eroğlu ile Deniz Can Aktaş, Onedio’nun youtube kanalına konuk oldu. Sosyal medyada izleyicilerden gelen soruları yanıtlayan ikiliye diziyle ilgili sorular da geldi.

Ahsen Eroğlu, zaman zaman partnerine sette Barış diye hitap ettiğini sonra hemen düzelttiğini anlattı. Eroğlu, ayrıca Kıraç’a hayat veren Barış Falay ile sinirli ve gergin sahnelerin çekimlerinin perde arkasında neler olduğundan da bahsetti.

Bir izleyici, şu soruyu sordu: “Ajansta Kıraç’a herkes sinirli baktığı ve bizim seyrederken ciddiye alamadığımız sahneyi kaç defa çektiniz?”

Kıraç'a herkesin sinirlendiği sahnenin gerçek yüzü! Menajerimi Ara'da tüyolar Ahsen Eroğlu'ndan! 7

Ahsen Eroğlu, genelde Barış Falay ile sahneleri bir veya iki kez çekip tamamladıkları, gülmemek için de kendilerini zor tuttuklarını anlattı.

Setten tüyo veren ünlü oyuncu, şu sözlerle sahne arkasından detayları anlattı: “Baba ile olan sahnelerimizde özellikle seyircinin sinirlendiği sahnelerde biz ciddiyetimizi kolay kolay kaybedemiyoruz, çünkü sahnelerde birazcık dramatik anlar yaşadığımız oluyor. O yüzden tek seferde çıkardığımız sahneler var. Ama bazen kilitlendiğimiz anlar da oluyor. Barış abi bana bakıyor mesela, ‘gülmeyeceğim gülmeyeceğim’ diye kendimizi sıkarak o sahneyi tek seferde çıkarmaya çalışıyoruz. Maksimum 2 sefer.”

İkili twitter’da isimlerini aratıp ne yazdılar diye bakıp bakmadıkları ile ilgili soruda da gülümseyerek, baktıklarını söylediler.

İkilinin enerji dolu anlarını ve diğer tüm detayları videoda bulabilirsiniz.