Ana sayfa Sosyal Medya Oyunculuk aşkıyla yanıp tutuşan Halit Özgür Sarı, ailesinden okulu bıraktığını gizlediğini itiraf etti!

Oyunculuk aşkıyla yanıp tutuşan Halit Özgür Sarı, ailesinden okulu bıraktığını gizlediğini itiraf etti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Gizli Saklı adlı dizide ‘Pamir’ karakterini canlandıran oyuncu Halit Özgür Sarı, YouTube’da yayınlanan Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’e konuk oldu.

Özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan oyuncu, tanınan biri olmanın kendisi için çok önemli olmadığını belirterek, “Sadece yaptığım herhangi bir şeyi iyi yapmak isterim” şeklinde konuştu. .

Üniversitede oyunculuk dışında başka bir bölüm okurken okulu bıraktığını ve bunu ailesinden iki sene boyunca sakladığını itiraf eden Halit Özgür Sarı, “O iki sene evden okula diye çıkıyor, bütün gün arkadaşlarımla görüşüyor, oyunculuk eğitimi alıyor ve eve geliyordum.” açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti.

Oyunculuk aşkıyla yanıp tutuşan Halit Özgür Sarı, ailesinden okulu bıraktığını gizlediğini itiraf etti! 7

Yeni tanıştığı insanların en çok dış görünüşüyle karakteri  asındaki farka şaşırdığını da anlatan oyuncu “Dış görünüşüm sert, karakterim çok daha eğlenceli” dedi.

Halit Özgür Sarı şu sıralar aşkı çok fazla düşündüğü bir zamanda değil. Kadınların kendisine olan ilgisinin şöhretiyle doğru orantılı olmasını istemediğini belirten yakışıklı oyuncu, aşk konusundaki duygularını da şu sözlerle ifade etti; “Aşk, zıt karakterlerin çekimi olabilir. Çok aynı olup ilişkilerini sürdürenler de var. Aşkı tek bir kalıba koymak bana yanlış geliyor. Zor ve sabır gerektiren bir şey aşk.”

“Ben jönüm de… Yarın bir gün jön olarak adlandırmayacağınız bir karakteri de canlandırabilirim. O yüzden “Evet, ben bir jönüm de…” derken o sonraki “de” çok önemli” açıklamasını yapan oyuncunun sohbetinin devamını aşağıda izleyebilirsiniz;