Ana sayfa Dizi Haberleri Sıla Türkoğlu’nun önemi anlaşıldı! Emanet dizisi için Halil İbrahim Ceyhan’ın son bir umudu kaldı!

Sıla Türkoğlu’nun önemi anlaşıldı! Emanet dizisi için Halil İbrahim Ceyhan’ın son bir umudu kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranında yayınlanan günlük dizi Emanet, ilk iki sezonda elde ettiği reytinglerin altında oranlar elde ederken, Sıla Türkoğlu’nun ayrılığının diziye olumsuz yansıması da böylelikle netleşmiş oldu. Emanet dizisi iki haftadır ekranda yer almaya devam ediyor ve gelen sonuçlar dizinin eski günleri aradığını gösteriyor.

Daha önce tüm izleyici gruplarında ilk 20 program arasında yer almayı başaran bir Emanet gerçekliği vardı. Dizi bazı zamanlar ana akım televizyon kanallarında çok iddialı yapımların karşısında bile çok iyi reytingler alarak öne geçebiliyordu. Ancak Seher karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu’nun hikayeden ayrılmasının ardından ciddi bir reyting kaybı da üçüncü sezonda dizinin ekibini üzdü.

Halil İbrahim Ceyhan, önceki hafta yaptığı açıklamada reytinglerin birebir ölçümlerde eskisi gibi olduğu değerlendirmesini yapsa da, sonuçlar pek de bu değerlendirmeyi desteklemiyor. Oyuncu, ayrıca yaz aylarının bittiği ve okulların açıldığı bu ara geçiş dönemi içinde Emanet dizisinin reytinglerinin düşük olmasının dönemsel olduğu düşüncesini de ifade etti.

Halil İbrahim Ceyhan’ın Emanet dizisinin eski günlerine dönmesi konusunda ciddi bir umudu var ama henüz reytingler bunu tam olarak doğrulamıyor. Oyuncunun umudunu artıracak bir sonuç ise tüm kişiler kategorisinde 20. sıraya kadar yükselme yaşanması ile gözüktü. Tabii ki bu yükseliş devam eder mi bilinmez ama en azından dizinin bir miktar ilgi görmeye başlaması iyi bir sonuç olarak gözüküyor.

Sıla Türkoğlu'nun önemi anlaşıldı! Emanet dizisi için Halil İbrahim Ceyhan'ın son bir umudu kaldı! 7

AB ve ABC1 kategorilerinde eski reytingleri mumla arayan dizi ekibi, tüm kişiler kategorisi ile ekrana tutunmak durumunda kalacak.

Halil İbrahim Ceyhan, Eylül ve Ekim aylarını bir geçiş dönemi olarak kabul ediyor ve sezonun ilerleyen aylarında durumun dizinin lehine gelişeceğine inanıyor.

Tabii ki bu beklentinin doğru çıkma ihtimali olduğu kadar, Kanal 7’nin diziye ne kadar sabır göstereceği ve yayında tutmak için ne kadar istekli olacağı da bir başka detay olacaktır.

Şimdilik Emanet dizisi yoluna devam ediyor ve reytinglerde bir miktar yükseliş de bir umut ışığı yakmış durumda. Halil İbrahim Ceyhan’ın son umudu da bu izleyici ilgisindeki artışın devam etmesi olacak.