Ana sayfa Dizi Haberleri Kiralık Aşk hayranlığı bu kadar da olmaz!

Kiralık Aşk hayranlığı bu kadar da olmaz!

tarafından ker_def

kiralıkaşk9

Kiralık Aşk öyle bir dizi ki, 50 saniyelik fragmanlar bize bazen çoktan seçmeli test soruları, bazen de derinliğinde kaybolduğumuz destanlar yazdırdı!

“Ben gerçek bir şey arıyorum, evin kapısını kapattığımda gerçek olan bir şey” demişti ilk bölümde… Al sana gerçek Ömer’cim! Karşında tüm doğallığıyla 50 yıllık misafir terliği ve bin yıllık hırkasıyla Defne :) Aşk sen nelere kadirsin!
pınna@r

Defne’nin evi; Ömer deplasmanda. Etrafı Feryal ve Yasemin gibi seksapeli yüksek hatunlarla çevrili olan Ömer’i evinin kapısında pijama hırka, terlik üçlüsüyle karşılayan Defne’yi yeriz. Ay kahvaltılar yapılmış, kahveler içilmiş… Ömer’i hasret kaldığı anne şefkatiyle sarmalayan, öpüp uyutan, uyandıran Defne, affedildin! Sinan yüzsüz yüzsüz şirketi almaya çalışıyor ya, Deniz in tanımlamasıyla “en iyi tasarımcı Ömer” olmadan ne yapacak o şirketi pardon? Ömer olmadan Koray’ın bacağını çizerler! Deniz’in bölüm resimlerinde elinde yine giyotin var. Oynarken parmaklarını doğrarsın inşallah Deniz! Bu arada Deniz’e bilgi taşıyan kuş kimdir acaba?
Meral