Ana sayfa Dizi Haberleri Kiralık Aşk’ın perde arkasında Elçin Sangu ve Barış Arduç fenomenini yaratan kadın!

Kiralık Aşk’ın perde arkasında Elçin Sangu ve Barış Arduç fenomenini yaratan kadın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kiralık Aşk dizisi bir döneme damgasını vurdu. Star TV’de 19 Haziran 2015 tarihinde başlayan macera, 20 Ocak 2017 tarihinde 69. bölümüyle son buldu. 2 sezon devam eden proje, yurt dışında da büyük ilgi gördü. Kiralık Aşk’tan geriye kalan ise müthiş bir büyülü dizi çiftiydi. Defne ve Ömer karakterlerinin fenomen olmasını sağlayan, perde arkasındaki kişinin kim olduğu da ortaya çıktı.

Bugünlerde Karga Seven Pictures’in yapımcılarından olan Ümmü Burhan, Kiralık Aşk’ta iki ünlü oyuncuyu bir araya getiren kişi olarak biliniyor. Instagram canlı sohbet programına katılan ünlü yönetmen ve yapımcı, dizinin perde arkasında neler yaşandığını ilk kez anlattı.

Elçin Sangu ve Barış Arduç’u nasıl bulduğunu ve onların enerjilerinin tuttuğunu nasıl hissettiğini de ifade eden Ümmü Burhan, çok sevilen Kiralık Aşk’ın başarısına büyük katkı yaptı. Ümmü Burhan, Kiralık Aşk hayranlarının merak ettiği o detayları şu sözlerle anlattı:

Ümmü Burhan: “Kiralık Aşk’ı çalışırken, her projede bu oluyor, bir sürü cast konuşuluyor, en uygun kim olur denilliyor. Elçin ile çok önce tanıştım ve çok beğenmiştim, daha henüz ekranda projesi yoktu. Müzik mezunu olarak tanıştık. Elçin’in normal enerjisini çok sevdim, çok beğendim. Acayip sıcak, acayip enerjik, çok çok iyiydi. Sonra onu Öyle Bir Geçer Zaman Ki’de izledim. O kadar güzel duruyor ki. Daha sonra ona başka projeler de yapıldı. Nedense o projelerde mesafeli, durağan, ağır kadın, ağır kız halleri vardı. Sonra Elçin’in yeni bir projesi bitmişti. O kadar istiyor ki, onu. Senaryoda yazılan kız ile çok örtüştüğünü düşünüyordum. Elçin bile ’emin misiniz bu kızın ben olduğuma’ demişti. Ben de ‘yüzde yüz bu sensin’ demiştim. İçinde bu delilik, cesaret, eğlence,zeka her şeyi vardı. Barış’ı da herkes gibi daha öncesinde görmemiştim. Barış’ı da Gupse (Özay)’nin filminde görmüştüm, çok hoşuma gitmişti. Gözlerinde çok acayip bir kırılganlık vardı. Çok naif ve hüzünlü bir şeysi vardı. Barış’ın gözünde bir şey vardı, tanışınca da onu hissettim. İkisi de acayip derecede birbirine yakışıyordu. İyi partner oldular.”

Kiralık Aşk'ın perde arkasında Elçin Sangu ve Barış Arduç fenomenini yaratan kadın! 7

Ümmü Burhan, Yeşilçam’dan bu yana insanların hayallerinde birlikte görmek istedikleri çiftleri, projelerde daha çok kabullenildiğini ifade etti. Aslında Elçin Sangu Kiralık Aşk dizisinden teklif geldiğinde önce kabul etmedi. Ancak araya giren Ümmü Burhan, ünlü oyuncuyu ikna etmeyi başardı.

Elçin Sangu, 2017 yılında bir röportajında Kiralık Aşk dizisinin kabul etme süreciyle ilgili yaptığı açıklamada şu detayları anlatmıştı:

“Mola verdiğim, dinlenmek istediğim bir dönemde Kiralık Aşk için teklif gelmişti. Bir yaz dizisiydi ve romantik-komedi projesinde yer almamıştım daha önce. Ama neyse ki Ümmü Burhan’la yolum kesişti. Teklifi ikinci kez reddettikten sonra kendisi benimle bir araya gelip, Defne karakterine çok farklı bir açıdan bakmamı sağladı ve onun sayesinde rolü kabul ettim. İyi ki de etmişim.”